Dokumentär: The Jaycee Lee Story

 Igår så kollade jag på en dokumentär på Netflix jag måste tipsa er om,  jag älskar dokumentärer och kan faktiskt titta på allt möjligt vad det gäller sånt.Seriöst, jag skulle kunna titta på en dokumentär om en myra ha ha. Jag tycker det är så fascinerande och man lär sig så sjukt mycket, något jag verkar gilla... Hur som helst, dokumentären jag kollade på igår heter "Captive for 18 years: The Jaycee Lee Story" och handlar om Jaycee Lee som vart bortrövad när hon bara var 11 år och var borta i 18 år!! Asså det finns så mycket sjuka människor i denna värld och jag lider så med både Jaycee Lee och hennes närstående. Fy fan vad hemskt att vara bortrövad i 18 år och leva i fångenskap samt föda fram 2 barn med den personen som förde bort henne. Jag rekommenderar er verkligen att kolla på den här dokumentären. Jag ska nog slå på Netflix ikväll igen och se om jag kan komma över någon mer intressant dokumentär. Är det bara jag som är helt fast i dokumentärer eller har jag någon likasinnad här inne?
captivefor18years - dokumentär - jayceeleestory - netflix
2
Ella

Tack för tipset 😊 älskar dokumentärer!😁

Svar: Sjukt intressant med dokumentärer :)
SWEETKAY

Ella

Kikat klart, och kollat på tuben intervjuer med henne. Hur Stog hon utbså länge☹️ Nu kikar jag på tuben Kidnapping of Elisabeth Smart (documentary)

Svar: Jaha ja kollar aldrig intervjuer efteråt men tror det har kommit ut en till dokumentär där hon berättar sin version? har inte forskat så mycket Jasså? Den ska jag kolla efter :D
SWEETKAY