Sniph - En Prenumerationstjänst på Parfym

Har ni hört talas om Sniph? Det hade inte jag heller förräns för några veckor sedan när jag fick ett trevlig mail ifrån Lisa (Grundare & VD) som berättade mer om detta företag. Sniph är en prenumerationstjänst som gör det enkelt att upptäcka nya dofter. Dom skickar dig varje månad mindre flaskor med kända parfymer, som du använder i deras smarta etui. Prenumerationen kostar från 99 kr/mån utan bindningstid.
 
För cirka 1-2 år sedan så har jag inte varit så intresserad av dofter och har tyckt att "tjej" parfymer var alldeles för söta och jag körde trofast med min DKNY Be Delicious, tror jag använt den parfymen i minst 10 år. Däremot har jag alltid tyckt att herrparfymer doftar magiskt (det gör jag fortfarande). Sen ändrades allt och jag började få hem prover från te.x Kicks osv, detta gjorde att jag även hittade nya dofter inom tjej/kvinna som jag faktist gillade så min parfymsamling har nu utökast tll några fler. Hade Lisa frågat mig om jag ville testa deras tjänst för några år sedan hade jag sagt nej men nu var svaret givetvis.
 
Hur funkar deras tjänst då? Du väljer en av deras kollektioner, som är sammansatta utifrån olika doftprofiler. Varje månad får du en doft från ett exklusivt varumärke skickad till dig i en 7 ml-flaska. Med din första leverans får du deras etui, där du laddar din doft. Du kan byta kollektion eller pausa när du vill. Denna tjänst är utan bindningstid.
 
Vilka parfymer skickar dom? Flaskan du får innehåller 7 ml autentisk parfym från både kända och mindre kända märken och parfymhus. Sniph paketerar om parfymen med tillverkarnas och ansvariga myndigheters godkännande. Inför varje leverans väljer dom noga ut vilka dofter som dom tycker passar för respektive kollektion. Valen baseras på deras erfarenhet, doftprovningar och aktuella parfymtrender. Parfymerna du får varierar från månad till månad.
 
Kan man välja parfym själv? Sniph jobbar för fullt på att kunna ge dig såväl personliga rekommendationer som funktionen att du kan välja doft helt själv. I dagsläget låter dom dig välja vilken kollektion du tycker mest om och skickar dig en doft baserat på det. Håll koll på deras nyhetsbrev och Instagram för senaste nytt kring vår produktutveckling!
 
Hur vet Sniph att jag tycker om doften dom skickat? Sniph tar deras uppdrag på största allvar och väljer noga ut varje doft dom skickar till dig. När SNiph väljer dofterna väger dom in deras egna erfarenhet, omdömen från deras doftprovningar och insikter från branschen. Sniph´s förhoppning är förstås att du ska tycka om doften dom skickar dig.
 

Är alla parfymer original? Sniph har såklart bara äkta parfymer som dom köper från svenska distributörer eller från varumärkena själva. Som en service till dig dekanterar dom doften till deras mindre månadsflaska. Sniph har samtycke från varumärkesägarna att paketera om deras dofter och Sniph´s process följer de riktlinjer som gäller för hantering av kosmetiska produkter. Sniph ser sig som en vinbar: du säger vad du vill ha, dom ger dig lagom mängd från flaskan.

 

Kan Sniph garantera säkerheten? Sniph köper dofter från svenska distributörer eller från varumärkena själva. Parfymerna är per definition säkra att användas på det sätt som är avsikten, då de tillverkats och märks enligt EU:s regelverk. Den hantering som sker därefter innebär inga hälsofaror, vilket Sniph har intyg på från godkänd säkerhetsbedömare, en s.k. toxikolog. Sniph märker i sin tur dofterna i enlighet med originalflaskans märkning och har godkänts av Läkemedelsverket, vilket är den myndighet som ansvarar för detta i Sverige. Naturligtvis skall du alltid själv kontrollera så att du inte är allergisk mot något i dofterna som Sniph skickar till dig.
 

Vad är en kollektion? En kollektion är en spellista för din näsa. Du väljer kollektion, Sniph hittar dofterna. Dom har tagit fram deras kollektioner baserat på doftprofiler, som i sin tur bygger på undersökningar, deras erfarenhet och noga urval. De parfymer du ser på deras sajt är exempel på vad du kan förvänta dig i en given kollektion. Sniph´s mål är att det skall vara enkelt och roligt för dig, men ändå baserat på dina önskemål. Hitta din kollektion | här |.

 

Hur betalar jag? Du betalar med bankkort när du blir medlem. Pengarna dras därefter en gång i månaden, med start från den dagen du blev medlem. Betalning sker alltid i förhand av kommande parfym. Sniph skickar ut din doft så fort dom kan efter att betalningen gått igenom. Prenumerationen kan när som helst sägas upp, men har en betalning genomförts fullföljer dom den leveransen.

 

Hur byter jag kollektion? Sniph hjälper dig gärna att byta kollektion om du vill det. Maila till support@sniph.com och berätta vilken kollektion du vill byta till. Du måste byta kollektion senast fem dagar innan nästa leverans för att dom skall hinna hjälpa dig.
 

Hur säger jag upp min prenumeration? Sniph har ingen bindningstid! Vill du säga upp din prenumeration kan du maila till support@sniph.com så löser dom det med en gång, såvida inget annat angetts som en del av ett kampanjerbjudande. När du vill komma tillbaka kan du maila dom eller själv starta på nytt genom att logga in på din sidaSniph.com. Där kan du även hoppa över enskilda leveranser.

 

Finns Sniph för män? På allmän begäran lanserade dom den 1/12 2016 även Sniph för killar. Dom har tagit fram två kollektioner att utforska: Work/Play & Aesthetic. Behöver du hjälp att välja till dig själv, eller till någon du tycker om, så hjälper dom dig gärna. Bara att maila support@sniph.com eller skjuta frågan i chatten! Kom ihåg att skriva din mail så dom kan svara dig om dom inte skulle vara tillgängliga på chatten.

 

Hur klassificerar Sniph parfymer? Det är svårt att sätta ord på vad något doftar och det är sällan alla upplever samma sak. Sniph vet det. Ju mer du lär dig om dofter och dess språk, ju härligare blir det. Därför får du alltid, som en första inspiration, en beskrivning av din parfym och deras bedömning. Mer info finns på deras hemsida Sniph.com.

 

Vad fick jag hem för dofter då? Jag lät Sniph välja dofter åt mig då jag inte kunde välja en kollektion själv, det blir som en liten överraskning och antingen så blir det en fullträff eller så blir det ett platt fall. För det första så gillar jag att parfymerna kommer i en fin ask och man blir så klart superspänd att dofta på parfymerna, något mer jag gillar är att det kommer med informationsblad angående parfymerna man får. Den ena som var i själv Sniph behållaren innehöll doften Pour Toujours Bootylicous EdP, denna gillade jag inte. Den var för söt på något sätt för mig och den andra doften, den jag håller i handen på bilden ovan, var -  Parfumerie Générale PG19 Louanges Profanes Edp och den här mina damer och herrar, det är min nya kärlek. Jisses Amalia vilken underbar doft. Så där vart det en fullträff deluxe. Jag vågar knappt använda den för jag vill inte att den ska ta slut men en dag så kommer jag absolut köpa hem en fullstor flaska.
 
Jag gillar Sniphs koncept, kul att kunna testa lite olika parfymer och att parfymflaskorna är lite större än dom man får med som prov från te.x Kicks. Dom här räcker ett tag och dom är även perfekta att ha med på resande fot eller i handväskan. Om du bli sugen att testa Sniph´s tjänst så har jag en rabattkod till mina följare som berättigar dig 50:- i rabatt på första månaden, alltså ett jäkla bra klipp eftersom ord.pris är 99:-/månaden. Ange endast koden "TACKSWEETKAY" så får du 50:- i rabatt, eftersom det inte är någon bidningstid så kanske det är värt att testa en månad. Koden gäller fram till 18/6. Tusen tack till Sniph som fick mig att hitta en ny favoritparfym ♥.
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
parfym - pressutskick - sniph - tips