Office mode off & rödtjut

Nu har jag hängt framför datorn heeeeela dagen lång så nu är det dags att korka upp en flaska rödpang och kocka i ordning middag till mig och Kevin. Han fick bestämma middagen eftersom han har skolavslutning imorgon, tänk att han går ut 3:e klass redan, jisses ad tiden går fort. Ja, ni vet ju vem som ska ha solglasögon på sig imorgon, tårarna kommer spruta. Så middagen blir i alla fall oxfilé, den där lilla gourmanden har talat ;). Då passar jag på att njuta av härlig musik och ett glas rött medans han dricker läsk så klart.
 
För det mesta så hänger jag vid detta skrivbord när jag knapprar på datorn men jag flyttar ofta runt i lägenheten också för att byta ställning för kroppen, vissa gånger står jag också. Tycker det är ganska skönt.. Tavlorna bakom har jag målat, har känt ett stort sug efter att måla igen men alla saker står hemma hos Björn så blir kanske en tavla i helgen.
 
Pappa var nyss iväg på Tallinn-kryssning så då fick jag en flaska rödvin, har druckit den här förut för läääänge sen men det är gott. Blir nog toppen till oxen.

Fick jag sjukt roliga nyheter på mailen nyss, så då kan jag fira lite extra :). Kommer berätta snart vad det är men ikke än men det kommer bli såååå kul... Men nu måste jag sätta fart med maten om det ska bli någon. Kram till er!
 
Sidenote: I den översta boken, Älska chili, har jag fått ett recept med bild publicerat! Klapp på axeln Linda!
kontor - mitthem - rödvin