Nervös & omröstning

Goooooood Morgon mina sockerärtor :). Hoppas att ni har sovit gott? Jag har väl sovit relativ bra, körde med Philip Kingsley´s inpackning i skallen inatt som jag sa att jag skulle göra så har legat på en handduk, sov väl så där faktiskt. Ja inpackningen då, jag vet inte om den gjorde något? Jag tog en dusch nu på morgonen, kan vara möjligt att mitt hår inte känns lika flygigt och tunt i topparna. Att det känns lite fylligare? Måste nog testa några fler gånger faktiskt.
 
Om en timme har jag ett möte på stan som jag är lite nervös över, är ett ganska viktigt möte som avgör lite angående min framtid. Ni kommer att få veta vad det är tids nog men just nu är det alldeles för tidigt att säga något. Håll tummarna för mig i alla fall att mötet går bra ♥. Det bästa är att solen skiner så jag kan studsa på cykeln och ta den ner till stan, har kjol på mig idag så hoppas att det inte är allt för kallt. Vad har du för väder idag? Till Midsommar hoppas jag verkligen det är fint väder för då kommer min syster Malin och hennes kille Adam upp och ska fira Midsommar med oss hemma hos Björn så då vill jag verkligen sitta ute och njuta. Längtar sååå! Vad hittar du på under Midsommar? Blir du hemma eller åker du iväg?
 
Sen tänkte jag fråga er en sak, vill in att jag ska börja med Månadens favoriter inom skönhet/smink? Att jag gör ett inlägg om det varje månad? Eller har ni andra önskemål, lämna gärna en kommentar om det i så fall.. Men tryck ja eller nej ovan vad du tycker ♥ Tusen tack! Dags att göra sig klar... Puuh fjärilar i magen.  Ha en fin dag, kram.
 
 
månadensfavoriter - omröstning - sol
4
Anonym

Håller alla tummar👍❤️/Marie

Anonym

Håller alla tummar👍❤️/Marie

Anonym

Håller alla tummar👍❤️/Marie

Svar: Tack Marie, dock var ena personen sjuk som jag skulle träffa så jag fick aldrig reda på det jag ville ha ha...
SWEETKAY

mammansprinsessor

Håller tummar o tår:) så kul att du bloggar på igen:) vill ha mååånga inlägg från dig.kramar

Svar: Tusen tack Petra <3 Ååh tack, tycker jag med! Dock så tryter inspiration för matbloggen så det dåliga samvetet knackar på axeln hela tiden, puh! Vad glad jag blir över att hör det, det är peppande ord (eller kommentarer överhuvudtaget) som gör att jag även vill blogga mer <3 kram
SWEETKAY