MAC + Look Fantastic = ♥

Look Fantastic har tagit in MAC i deras sortiment och det firades med att jag fick hem en otroligt härlig box med utvalda produkter som finns på deras hemsida. Gissa om jag stod som ett frågetecken och bara stirrade på boxen när jag öppnade kartongen. Jag visste inte om jag skulle hoppa eller gråta av lycka. MAC är en av mina favoritmärken och har använt vissa av deras produkter i flera år...
 
Boxen var fylld med massa olika godsaker som te.x ögonskugga, mascara och läppstift.
 
 En av mina absoluta favoriter som jag har använt i flera år, Mac Prep+Prime Fix + ♥.
 
 Detta är av mina nya favoriter efter jag fått den i denna box, mer om den längre ned.
 
En mascara var med, det var nog faktiskt den enda produkten jag tyvärr inte gillade. Tycker att jag blir så smetig på fransarna och borsten är så himla lång. Någon som testat den? Den finns | här | (affliate).
 
2 st läppstift var med och dom har båda använts flitigt.
 
MAC Prep + Prime Fix+ Är en uppfriskande ansiktsspray som används för direkt återfuktning eller för en perfekt finish över din makeup. Med en formula innehållande botaniska blandningar av grönd te, Kamomill och gurka, förser denna vattenbaserade spray huden med flera olika vitaminer, antioxidanter och näring som gör huden konditionerad medans den skyddar och förebygger mot påfrestningar för huden.
 

Spritza på bar hud som en primer för en lenare, mjuk bas, eller efter applicering av makeup för perfekt resultat. Passar alla hudtyper, huden känns direkt revitaliserad och fyllig och ger dig en vacker glans. Dermatologiskt testad

 

Min favorit sedan länge, använder det flera gånger under dagen och gissa om jag blev glad när jag fick den då min håller på att ta slut. Jag brukar även anväända den ibland inna  jag sminkar mig, under tiden jag sminkasr mig och efteråt. När du har lagt på din foundation så spreja på och forsätta jobba in foundationen lite till, avsluta sen med setting powder. Ja sen när jag är klar med hela sminkningen så sprejar jag hej vilt igen he he. Denna finns | här |  (affilate).

 

 Alla produkter som jag fick förutom att det fattas ett läppstift som jag fotfarande letade efter vid tidpunkten när jag fotade.
 
MAC Strobe Cream, den här krämen är så himla underbar så jag vill smeta in hela min kropp med den.. Bara för ett härligt shimmer. Den finns i 4 olika nyanser och den jag fick är Pink lite (original). Jag brukar använda den så här, om jag ska köra en full sminkning så har jag lite på kindben, nästippen, amorbågen, lite ovanför brynet/tinningen innan jag sminkar mig. När jag sedan applicerat foundation etc och det är dags för rouge etc så har jag på lite igen, har testat att applicerat med både fingertopparna genom att försiktigt duttat in den eller en fuktad beauty blender. Man får sånt fint shimmer i ansiktet. När jag inte sminkar mig just alls så kör jag även med den då, man ser så där fräsch ut i ansiktet. Den är även fin på te.x axlarna eller nyckelbenen... Finns | här | (affilate).
 
MAC Eye Shadow x 9 in Burgundy, den här var jag osäker om jag skulle behålla. Det var mycket shimmer i många skuggor och jag med hooded eyes försöker hålla mig borta från det... Eller ja inte i alla lägen, MEN jag är glad att jag testade den för jäklar vad jag gillar den. Så fina färger... Den finns | här | (affliate).
 
Boxen innehöll även en highlihter och jag är sååå inne på highlighters just nu.
 
Uppnå expertresultat med MAC Mineralize Skinfinish Highlighter; ett silkeslent puder med en strålande, pärlformad yta. MAC har skapat denna flernyanserade högpresterande highlighter för att komplettera och förstärka alla hudtoner och preferenser.

Passande för både ansikte och kropp, sveper denna lyxiga highlighter lätt över huden och ger dig en skinande effekt. Använd pudret för att få en ren och strålande färg, eller applicera genom att använda en fuktad borste för mer dramatiska resultat.

MAC´s Skinfinish highlighter anävnder MAC’s 77-Mineral Complex, som skapar en ultramjuk formula som ger en behaglig känsla. Produkten kan användas i ansiktet och på kroppen för en iögonfallande, strålande finish, eller är ideal för att tillföra en reflexlinkande fisnih på delar av ansiktet. Förvänta dig direkta och långvarig glans.

Highlighter finns i 6 olika nyanser och den jag fick är Global Glow. Jag ha använt den varje gång jag sminkat mig sen jag fick den, älskar den. Finns | här | (affilate).
 
Som jag skrev tidigare så fanns det 2 st läppstift med i boxen och jag ha använt dom såååååå många gånger. Den här som är på bilden ovan, Velvet Teddy, har jag nog använt desto fler gånger eftersom man kanske inte vill ha röda läppar varenda dag. Älskar formulan på läppstiftet och den går på så fint på läpparna. Något mer som är ett plus är att dom doftar otroligt gott. denna heter MAC Matte Velvet Tedd och finns | här | (affilate). Läpptstiftet på bilden nedan är MAC Matte Ruby Woo och finns på samma länk som det andra läpptstiftet. Tänk på att dom är i kategorin MATTE!
 
Jag har verkligen fått mersmak på dessa läppstift nu, man skulle ha haft en i varje kulör ^^. Har du någon favoritfärg av deras läppstift? Visst var det en härlig box? Jag är så himla tacksam för den, älskar varenda produkt förutom mascaran MEN man kan inte gilla alla produkter och tur är väl att vi alla är olika. Tusen tack till Look Fantastic ♥.
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

influencer - lookfantastic - mac - pressutskick