Glada nyheter & Busy Women

Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 2.0 • ISO 100 • Slutartid 2500
 
Gooooood morgon sötnosar ♥, jag tänker börja med att säga att jag fick äntligen mina goda nyheter igår. Tusen tack till er som höll tummarna åt mig :). Jag fick inte reda på det på mitt möte igår eller nja till 99.7% men personen som skulle ge mig klartecken hade vi fortfarane inte fått svar från men sen så kom ett sms på efter nån timme där det bekräftade det jag ville få svar på. Så nu är det ett steg närmare mitt mål som ni inom sinom tid kommer att få veta vad det är MEN inte än, vill inte säga för mycket än. Ni kommer få reda på vad det är inom någon månad. 
 
Hur som helst, det är mycket djur man möts av denna sommar eller så har jag bara valt att se saker på ett annorlunda sätt och öppnat upp mina ögon. Den här fjärilen kom och landade på några blommor jag har i en vas (ni vet den där stora flaskan) brevid Björn´s bro och både jag eller Björn kunde inte låta bli att hämta kamerorna. Ha ha där satt vi båda två med varsin kamera i handen..
 
 Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 2.0 • ISO 100 • Slutartid 2000
 
Idag har jag supermycket på min agenda och sen vet jag att det är ett paket på väg med ett pressutskick från England och jag är hemma hos Björn, kan man ringa DHL Exress och ändra leveransadresss? Dom kommer ju hem till dörren med paket och blir ju svårt att ta emot det när jag inte är hemma så hade varit bättre om dom kom hit. Jag får nog lov att ringa dom...
 
Kevin kommer med tåget idag ♥ som jag längtat efter honom då!! Men ändå skönt för mig och Björn att få lite egentid måste jag säga.. Sen ikväll kommer min syster & sambo, mys deluxe och huset fullt! Därför vill jag försöka göra klart så mycket jag kan idag så man kan njuta desto mer imorgon.
 
Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 2.0 • ISO 100 • Slutartid 2000
 
To do lista för dagen
Plantera blommor ute
Koka rababersirap
Plocka bommor (till dekoration samt kransar)
Hämta Kevin + Ikea
Köra sopor + glasflaskor
Dammsuga
Göra créme brûlee
Tzatziki
Gubbröra
Ta fram kött ur frysen
Fota lemonad
Fota vanij- & rabarber vodka
Diska
ETC
 
Ja listan kommer att växa under dagen ha ha men nog har jag och göra så det är nog bäst att sätta fart! Är du klar med allt inför Midsommar?
 
Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 1.4  • ISO 100 • Slutartid 2500
 
Jag får passa på att önska er en riktigt fin dag, regn ska det tydligen bli hela helgen. KUL! Jag som ville sitta ute och inviga det nya utebordet, men vi städade av ute i ladan igår kväll där Björn har sina verktyg osv så kan bli riktigt mysigt ändå, ska kolla på någon ljusslinga på Ikea tänkte jag sen kan man ha dörrarna öppna till ladan. In med massa ljus och blommor så är vi väl redo för Midsommar va? Nu måste jag diska! PUSS & KRAM!
canon - dhlexpress - midsommar