Förminska porer & träffa släkten (!)

God morgon, tänk om man ändå kunde få vakna till solsken denna Fredag men NEEEEJ de ska då vara grått, trist och regn vareviga dag denna sommar. När man kollar väder-appen så blir man lite smått deprimerad MEN tänk vad vi uppskattar alla dessa fina dagar sen när dom väl kommer :). Jag startar i alla fall denna dag med en ansiktsmask, mina porer är så jäkla stora. Vill typ använda en lödpistol på dom. Kanske inte är det smartaste...
 
Glamglow supermud kör jag i ansiktet idag, har bara kört den i hela ansiktet 1 gång. Vart röd som sjutton men jäklar vilket fint glow jag fick efteråt. Sen har jag endast använt den på dom få finnarna jag får ibland men idag så körde jag på lite mer. Som sagt mina porer, kan man dammsuga dom tror ni? Asså jag hatar mina porer, måste ha tag i nått mirakelmedel till dom. Någon som har det? Och det där med finnar, jag har hela mitt liv *peppar peppar haft jordens tur med att nästan aldrig ha finnar. Har nog ganska normal hudtyp dock så kan jag bli lite stram etc på kinderna över vintertid, kanske inte så konstigt så då behövs det mer fukt. Är verkligen så tacksam över att jag inte haftt så mycket problem med min hy, dock har jag en rödhet på mina kinder som jag blir tokig på. Sen är det en till sak som är sjukt konstig. På min vänstra sida, brevid näsan.. Ja på typ kinden där fäster nästan aldrig någon foundation överhuvudtaget, vad fan är det för fel? Kan stå och dutta som en dåre men nej, sminket fäster verkligen inte. Det är som en glasruta, inget fäster. Jökla mysko måste jag säga... Någon mer som har detta problem?
 
Passade på att fixa om mina naglar igår kväll, det var ett tag sen jag var och gjorde dom nu så utväxten är inte så fin. Det behövs filas till och fräschas upp så jag testade en färg jag fick hem som är från Sephora. Det är deras egna märke och färgen heter "Summer Poppy". Snygg eller hur? Skulle dock behöva mer färg på denna likbleka kropp, den är nog ännu snyggare när man är lite solbränd. Får väl smörja mig med BUS snart igen.
 
Idag åker jag & Kevin över till Björn & hans dotter Julia, tydligen ska vi iväg på kalas till kvällen. Fick reda på det igår kväll så nu vet jag inte alls vad jag ska kasta på mig för kläder. Det är tydligen en student och 2 födelsedagar som ska firas. Jisses, blir så klart nervös. Dom enda i Björn´s släkt som jag har hunnit träffa är hans mor, far och bror. Nu är det hans syster vi ska hem till och eftersom det är så mycket olika som ska firas så lär det knappast vara 5 personer där. Jisses, får svälja en halv vinare för att lugna mina nerver ha ha. Men visst är det väl lite nervigt första gången man ska träffa sin respektives släkt? Ja någon gång lär det ju hända så lika bra att ta tjuren vid hornen ikväll... Nu så är det nog dags att tvätta bort den här masken i ansiktet. Ha det fint hörrni och TACK för era "onödiga faktan" i inlägget innan. Så jäkla kul att läsa och kunna relatera, mera sånt här tror jag ;). Puss & Kram.
glamglow - livet - porer - sephora - skönhetsblogg - släkt
1
mammansprinsessor

Inte alla som har glasrutor i ansiktet:) fin som porslin e du.
Ja du att träffa släkten så där första gången e nervkittlande usch så jobbigt minns när jag träffade min Björns föräldrar o släkt fy bubblan o inge vin bjöd de på heller för det var mitt på ljusa dagen :) Lycka till o ha så trevligt det kommer gå susen!

Svar: HA HA HA HA nej jag visste inte vad jag skulle jänmföra det med, det bara gider av liksom, Fan blir tokig. I-landsproblem deluxe liksom. Oj jisses, inge vin heller? Du skulle ha tagit en shot innan :P. Ja det kommer säkert gå alldeles förträffligt bra men så klart är man nervös. Men lika bra att få det gjort så att säga... Återkommer med hur det gick :). Kram
SWEETKAY