Föreläsning & Transformers

Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 1,4  • ISO 100 • Slutartid 5000
 
Hallå! Uppe med tuppen idag, ska iväg till Falun på en 2-timmars föreläsning, vattna blommorna hemma, kolla post och hämta ut paket. Barnen följer med mig så då ska dom passa på att leta pokémon så länge. Har fortfarande inte förstått mig på det där spelet. Vi har inte bokat resa änmen var på väg igår kväll, jag måste bara ställa om massa möten jag har den veckan som vi tänker åka sen ska vi boka. Och det är ju sjuka priser nu så vi är lite styrda av det känner jag.. Återkommer med vart vi kommer åka när allt är klart. Men läste att det skulle komma in värme nästa vecka till Sverige, undra hur länge den varar? Och ska man vänta med att boka resa tills dess om priserna sjunker? Det är lite som rysk roulette, man kan även bli av med resorna istället för dom tagit slut.
 
Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 1,4 • ISO 100 • Slutartid 2500
 
Jag har inte orkat gå igenom bilderna från Midsommar än heller men kanske får fart på mig idag när jag kommer tillbaka till Björn. Btw, vi var på nya Transformers igår kväll, jäklar vad action det var i den filmen. Det var gratis för barnen här i Djurås så vi passade på att gå på den, jag älskar dessa filmer. Är en riktig action brutta :). Filmen var riktigt bra! Har du sett den?
 
Objektiv Canon 50mm 1.4  - Bländare 1,4 • ISO 100 • Slutartid 2000
 
Men nu så ringer min väckarklocka (07:00) att det är dags att gå upp, fast jag vaknade 05:30. Sitter fortfarande i sängen. Väcka barnen, fixa frukost och fräscha till mig sen är vi på väg till Falun. Ha en fin dag, kram.
 
50mm - bio - canon - foto - transformers
1
Rebecca Adnell

Fina bilder! :)

Svar: Tusen tack <3
SWEETKAY