A tour in the garden

Tjingeling! Kanske ska återkomma om hur det gick i Fredag´s när jag träffade Björn´s släkt och det gick super. Alla var så trevliga och det var massa god mat, vi åkte väl hem runt 21 tror jag sen vart det nog inte så mycket mer den kvällen. Jag var så proppmätt så jag gick nog upp och la mig först (som vanligt). Resten av helgen har mest varit trädgårdsarbete, sist jag var här så gjorde vi klar den superlånga rabatten och flyttade ut alla grönsaker etc så tänkte visa några bider från det samt rosorna som Björn köpte på Blomsterlandet, den är så vacker och nu har den blivit rödare i färgen.
 
Här är en liten del av landet, den sträcker sig ganska långt efter stenmuren och Björn hade massa gamla fönster som stod på lager, dom passade perfekt att använda som "växthus".
 
Rosen valde jag att sätta i en stor kruka och sen igår så ansade jag & Björn hans syrénbuskar, då passade jag på att ta reda på några syréner och satte i en gammal flaska (damachan?) som stod vid en lada, i med lite vatten och vips hade vi en fin vas. Jag la även i massa syrenblommor i betonglövet. Lite fina detaljer på gården börjar ta liv.
 
Jag fyllde även en betongkruka med vatten som jag har ställt på bron och la i massor med syrenblommor, superfint tycker jag. Vad tycker du?
 
Mega basilikan
 
Avslutar detta inlägg med mina supersexiga fötter ha ha! Har mycket fler bilder sen igår men har bara redigerat dom halft så tar resten senare för nu ska vi ut på en promenad. Måste komma ut och röra mig lite känner jag nu... Ha en fin Söndag, kram.
pyssel - trädgård
1
mammansprinsessor

Åh vilken inspo jag får här ,nja förutom strumporna i flip floppsen då:) kul att det gick bra med svärisarna o släkt. kramar

Svar: Ååh härligt Petra :) det är så mysigt att gå runt och pyssla lite. HA HA va då gillade du inte min stylish mode på flip flopsen? ;)
SWEETKAY