5 onödiga faktan

Fick en utmaning av Petra att skriva 5 onödiga fakta om mig själv. Gud vad länge sedan jag gjorde någon sån här utmaning, förut, för många år sedan tyckte jag att man gjorde så här hela tiden sen har det nog dött ut lite (!?) så jag vart otroligt glad när jag fick frågan. Nu ska jag bara komma på 5 onödiga fakta också ha ha...
 
1. Det första jag gör på morgonen är att gå på toa och kissa, sen kryper ned i sängen igen för att kolla igenom alla sociala kanaler.
2. När vi ändå är inne på kisseriet, jag har nog jordens minsta kissblåsa. Vet inte hur många gånger jag kan gå på en dag. Försöker hålla mig men NEJ det går ikke!
3. Jag sjunger för det mesta till all musik som rullar i bilen, hemma, hos Björn etc. En riktig sångfågel med andra ord. Helt otroligt hur man kan kunna så många låtar!? Älskar musik!
4. Jag har blivit biten i ansiktet av en hund när jag var liten.
5. Jag är sjukt känslig, gråter för saker som gör mig både ledsen och glad. Gläds jag åt andra, då gråter jag, känner jag andras sorg, gråter jag. Filmer, gråter. Folk som är duktiga på att sjunga, te.x musiktävlingar som The voice, America got talent etc, GRÅTER! Jisses kvinna, du borde bli sponsrad av kleenex.
 
Nu lämnar jag ordet fritt till er som läser min blogg, lämna gärna 1 eller fler onödiga faktan i en kommentar,. Anonymt eller med namn, det spelar ingen roll. Please, vore så kul att höra någon eller några av era onödiga faktan. Kram
femonödigafaktan - lista - utmaning
5
mammansprinsessor

Tack snälla och så kul att läsa dina onödiga faktan:)kram

Svar: Tack själv, var ju kul Var så länge sen jag fick en sån här lista så det uppskattades väldigt mycket. Kram Petra, ha en fin Fredag.
SWEETKAY

Madeleine

Så roligt att höra :)

Onödig fakta om mig?
- jag måste borsta tänderna när jag vaknar INNAN frukost, annars kan jag inte njuta av frukosten fullt ut. känns äckligt!
- på tal om att kissa (som du nämnde) så har jag jättesvårt för att gå på allmänna toaletter. Tycker det är så äckligt, men går om jag måste!
- handsprit och våtservetter är mina bästa vänner och jag har med mig det överallt oavsett hur liten väska jag har, speciellt i situationer som ovan! :)

Svar: He he okej, men jag tror jag har gjort likadant med tandborstningen någon gång men så är det ikke nu.
Jag håller med om toaletter på offentliga platser, måste nästan sanera hela toan innan jag sätter mig och ja nuddar knappt stolen heller ha ha, nästan som att stå och pinka.
SWEETKAY

My

1. Jag kan lägga mig kissnödig och tänka "äh tar det imorgon bitti"- sedan somna, sova hela natten för att vakna vid vanlig tid morgonen därpå och fullfölja gårdagens plan. Har förstått att jag är relativt ensam om denna "talang"😂
2. Har någon form av motorvägsskräck när det är jag som sitter vid ratten- värst blir den om jag är själv i bilen- väljer därför oftast omvägar för att just slippa köra på motorvägen😉

Svar: Ha ha och själv går jag typ hellre en gång extra för att inte vakna på nätterna av att ja hålle rpå att pinka på mig. Seriöst, en del nätter kan jag gå upp 3 (!!!!) gånger på toa HA HA HA!
Men oj, varfö denna skräck för motorvägar? Har du varit med om traumatiserande? (är det ens ett ord?) ha ha
SWEETKAY

Natascha

När jag var liten var jag livrädd för att äta kärnor i olika frukter. Om jag svalde en kärna från ett äpple trodde jag att det skulle växa ett äppelträd i magen HA HA!!

Svar: HA HA du är nog inte ensam om det
SWEETKAY

My

Jaa alltså jag har förstått att jag måste ha en magisk blåsa, när jag var liten och åkte på skidsemester, 10 timmars bilåkning i ett sträck, fick mamsen tvinga ut mig för kisspaus eftersom jag lätt kunnat åka hela resan utan någon alls om jag fått bestämma😂
Motorvägsskräcken är helt ologisk, inte varit med om något traumatiserande (stöttar dig i ordvalet haha), tror det är känslan av att vara maktlös och "instängd" på en väg med bilar i hög hastighet som jag inte har någon möjlighet kontrollera. usch jag ryser vid bara tanken haha😂

Svar: Ha ha ja det låter verkligen som att du har en magisk blåsa, önskar jag hade en del av den :P
SWEETKAY