WeightSoles

Har testat WeightSoles ett tag, visste inte ens att det fanns sulor med mer vikt i förräns jag fick hem det i ett pressutskick. Jag körde med dom varje gång jag skulle ut och gå & i början kan det kännas lite tyngre men man vänjer sig fort. Dock har jag tagit ur dom nu för man kommer lite högre upp i skon och jag hade sånt jäkla drygt skavsår jag hade fått och helskotta vad lätta skorna blev ha ha och efter jag tog ur sulan kände jag inte av skavsåret alls.. Jag skulle nog kanske rekommendera att köra med dom lite då och då, inte varje gång. För mig funkar inte det i alla fall för jag får lätt ont i höften om jag inte har bra dämpning på skorna och märkte att med denna viktsula så vart höften mer påfrestad, jag kommer inte ge upp dom alls utan köra med dom ibland.
 
WEIGHTSOLES är en innersula som du har i skorna när du vill vara mer aktiv i din vardag eller när du tränar. Sulan väger 227 gram och den extra tyngden bidrar till att öka belastningen i varje rörelse när du tränar eller promenerar, vilket ökar fettförbränning och syreupptagningsförmåga.

Sulorna ger stöd och stötdämpning för hälen och support för fotens längsgående fotvalv. Mellansulans material är speciellt framtaget för WEIGHTSOLES® och har en god stötdämpningsförmåga. WEIGHTSOLES är ett ortopediskt inlägg. Förpackningen innehåller ett par sulor. Finns på bl.a Apotea | här |. Någon mer som har testat?

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
pressutskick - vasspr - weightsoles