Merhaba; Alanya 29/7 ♥

Alla bilder i detta inlägg är lånade ifrån Ving´s hemsida...
 
Som jag har nämnt för er så letade vi resa och vi velade fram & tillbaka ganska länge innan vi väl slog till och det vart Alanya den 29/7. Nu har ju jag redan varit i Alanya cirka 7-9 gånger he he och Björn har också varit där har jag för mig? Känner mig helt vimsig eftersom vi jämfört olika resmål, priser, vad som ingår och pratat om vart man varit så inte konstigt om jag blandar ihop saker. Italien stod ju högt på listan men vi hittade tyvärr inget bra pris, man måste även tänka på hur vädret varit här hemma och då skjuter priserna lite i höjden sen har vi en tidsram då Björn har påtvingad semester då hans jobb stänger visst antal veckor under denna period. Grekland var även högt på listan sen kollade vi även Spanien fast jag inte är så stort fan av Spanien. Hur som helt, det slutade med Alanya ochvi är skitnöjda.
 
Och vet ni vad.... Björn BJÖD MIG på denna resa!!!! Men jisses, asså seriöst fick en smärre chock när han frågade för ett tag sen om han skulle köpa en resa till oss utomlands någonstans.. Bara en resa för mig och honom ♥. Nog är det väl mysigt att resa med barn men man måste även få vara sig själv en stund också och inte "bara" mamma & pappa. Tror det är otroligt viktigt för att få lite distans från varandra. Nästa resa får bli med barnen. 
 
Bilden ovan är från hotellet som ligger precis på Kleopatrastranden, sååå fint hotell och hotellet har fått massa fina recensioner. Det är  ett vuxen hotell, tror det är 16 års gräns sen ingår det även träning på hotellet. 
 
Man kan äta middag precis vid havet och sen kan man få sitt rum med havsutsikt, så klart har vi det. Fy sjutton vad jag ser fram emot att vakna upp till denna vy och sen gå ner för att äta frukostbuffé.
 
Två stycken pooler finns på hotellet om man hellre vill ligga där en stund istället för nere vid havet där man har direct access till havet. Fria handdukar och morgonrock finns på hotellet, hur bra!? Orka släpa med sig handdukar...
 

Lounge
 
Middagsdelen inomhus
 
Gissa om jag ser fram emot att ta en härlig lunch här och en kall efes eller rosé:)
 
Som sagt det finns olika träningsformer på hotellet som ingår som gruppträning med SATS ELIXIA-utbildade instruktörer, gym med fria vikter samt maskiner, löprundor i i närheten av hotellet, vattengympa och yoga. Och det sistanämnda kommer jag köra. Jag har velat testa yoga så länge nu och pratat om det, nu har jag världens chans att göra det, tror den är 08:30 på morgonen så det blir så skön start på dagen, tror även den var precis på stranden. Björn kommer köra i gymmet så det passar perfekt att vi kan träna båda två. Dom olika gruppträningarna kan vara allt från Bootylicious, Crosstraining och Core.
 
Det finns även spa & turkiskt bad på hotellet, få se om jag testar på något i deras utbud.
 
Nu ska inte vi vara hänga på hotellet ha ha, vi har även tänkt besöka slottet som jag faktiskt aldrig varit upp till fast jag varit i Alanya så många gånger men det är skillnad den här gången. Dom flesta av dom andra gångerna jag har varit där har det mer handlat om partyresa med vänner, nu är det totalt tvärtom. Välmående, träning och se sig om. Utforska och fota MASSOR med fina bilder, ja ni kommer bli bombade var så säker :). Sen tänkte vi även kolla in The Old Shipyard som verkar vara sjutkt coolt & fint. Röda tornet kanske också får sig ett besök, vi får se hur mycket vi hinner med tänker då inte ha ett späckat schema. Men tror ni att jag längtar då? Och har sagt till Björn att jag ska gå en promenad varje dag tills vi åker, det var för cirka en vecka sen och det har jag gjort sen dess fast jag haft sån träningsvärk i mina framsida lår sen fredagens träning. Jisses kan knappt gå men man stelnar så klart till så fort man sitter still så att komma ut och röra på kroppen gör en bara mjukare. Har ni några tips på häriga restauranger etc som ni tycker vi ska besöka? Tipsa på för sjutton ♥.
Spara
alanya - semester - turkiet - ving
1
mammansprinsessor

Men vad mysigt Linda:) kram

Svar: Tack Petra, ska blir riktigt mysigt. Kramis
SWEETKAY