Look Fantastic - the Caudalie Edition

 Detta inlägg innehåller affilatelänkar
 
Hej på er, som många av er som följer mig så vet ni att jag brukar få hem pressutskick från Lookfantastic och idag tänkte jag faktiskt börja mitt inlägg lite annorlunda. Jag tänkte ta tillfället i akt och rikta min tacksamhet en stund till lookfantastic för att jag får ta del av alla dessa underbara och helt magiska boxar som dom faktiskt har. Visst detta är ett pressutskick så jag betalar ingenting för boxarna men mina ord är mina oavsett om jag gillar en produkt eller inte så kommer jag alltid säga vad jag tycker oavsett om det är bra eller dåligt. Jag är absolut ingen ja sägare som det finns så många av där ute, ärlighet kommer man längst med.
 
Tänk att alltid började förra året när var ute efter en grym adventskalender inför December månad. Jag googlade runt som en dåre och kom över lookfantastics adventskalender som jag förstod var oroligt betraktad då den tog slut på bara några timmar när dom släppte den året innan. Jag kollade över vad vad kalendern innehöll för produkter året innan och tänkte shit den där måste jag ha, satte upp mig på väntlistan på deras hemsida och lyckades knipa en i November. Jag började lägga upp bilder varje dag vad deras kalender innehöll och rätt var det var en dag (12 dec) så fick jag mail från Maria som är Scandinavian Marketing Executive på The Hut group (lookfantastic) att dom hade sett mina bilder på instagram och tyckte att jag tagit så fina bilder på deras kalender & hon undrade om jag var intresserad av att testa deras Beauty Box som kommer 1 gång i månaden. Vem säger nej till det?
 
Sen dess har jag fått hem deras Beauty Box varje månad samt deras Limited editions boxar som kommer med jämna mellanrum. Jag har hunnit pratat med otroligt trevliga Maria i Danmark, Hannes och Jasmin i Sverige. Jag har inte ett ont ord att säga om detta företag och har handlat själv från deras hemsida ibland. Tänk vad några bilder kan göra... Alla börjar någonstans någon gång. Gör din grej, tro på dig själv.. Rätt vad det är så ser något det och du får belöning för ditt duktiga jobb. Med detta så vill jag återigen säga stort tack till lookfantastic att jag får vara del av denna resa med er och att ni ser mig som en influencer. Jag tror att det är viktigt att man stannar upp i livet ibland, visar tacksamhet och tar till sig saker som vissa bara kan ta för givet. Jag tar inget för givet, jag är otroligt petnoga med mycket som jag gör på både gott och ont. Jag kan inte bara slänga upp en bild i min blogg bara för att lägga upp en bild därför blir det aldrig några iphone bilder etc härinne. Jag skapar min värld här och jag är glad att ni vill vara en del av den. Och nackdelen är att jag ger så mycket av min energi i mina bilder, fotning, redigering etc så ibland tar energin slut och jag orkar inte blogga lika mycket som jag skulle vilja för jag vet att det är så lång process. Jag kanske ska släppa på tyglarna lite? Att försöka hitta en bättre balans och inte vara så hård mot mig själv? Vi får se.
 
Hur som helst, NU ska jag återgå till denna Limited Edition box som kom förra veckan och som jag är överlycklig över. Asså seriöst, Lookfantastics limited edition boxar är så sjukt grymma att jag vill gråta en smula.
 
Lookfantastic har kört ett exklusivt samarbete tillsammans med Caudalie, ett av Frankrikes mest anrika skönhetsmärke inom naturliga och vårdande ämnen, där dom tillsammans skapade en Limited Edition skönhetsbox. Boxen innehöll tre full-size produkter, tillsammans med bästsäljare och kundfavoriter från Caudalie. Detta är en utgåva med naturliga produkter, fria från parabener och SLS. Tyvärr så tog denna box slut direkt när dom släppte den och jag fick min otroligt sent pga leveransproblem så jag har inte kunnat skriva om den innan den släpptes heller MEN så klart kan jag skriva om alla produkter och länka till dom ifall du vill läsa mer om dom eller bara köpa någon enstaka produkt. Jag har hört mycket om Caudalie och det är bara gott, har testa någon enstaka produkt innan och nu har jag testat dessa cirka en vecka.
 
♥ ↑. Förbered er på bombning av bilder ↓
 
Som jag skrev tidigare så innehöll boxen 3 st full-size produkter men den innehöll även 3 st mindre förpackningar med olika produkter.
 
Dom mindre produkter var ett serum, en ansiktsmask och en ögonkräm.
 
Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correction (mitten) 10 ml. - Detta silkeslena serum från Caudalie är vetenskapligt bevisat att ljusa upp mörka fläckar på bara fyra veckor. Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting ljusar upp och förnyar din hud och gör den absolut strålande.

Serumet behandlar befintliga mörka fläckar och förhindra uppkomsten av nya. Detta serum, som kallats Caudalies sommarhjälte, är perfekt att använda i kombination med din solkräm, och kommer att ge en jämn solbränna som håller längre. Detta silkeslena serum har antioxiderande och anti-aging egenskaper som stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Detta serum är perfekt för rökare, ärr, solskadad hud, åldersrelaterade mörka fläckar eller graviditetstecken, och ger huden ett mer enhetligt utseende och en strålande hy.

Bruksanvisning: Använd morgon och kväll innan din fuktkräm. Finns | här |.

Kommentar: Har kört med denna sen jag fick den, lätt i konsistens, doften är fräsch och mild, går fort in i huden och lämnar en mjuk & len känsla. Gillar den, har endast testat några dagar så kan inte riktigt säga så här tidigt hur stor skillnad den gör men jag kör på tills den är slut.

 

 Caudalie VineActiv Energizing and Smoothing Eye Cream 5 ml - En ögonkräm som reducerar mörka ringar under trötta ögon och slätar ut fina linjer. Den kan även användas för att motverka fina linjer runt läppar. Cremen uppfriskar och återupplivar ljusning och anti-rynkegenskaper, samtidigt som ögon- och läppkonturerna förblir utseende för yngre hud. C-vitamin återställer en hälsosam glöd och vitamin E ger antioxidantskydd. Smälter smidigt in. Finns | här |.
 
Kommentar: Just nu kan jag inte säga så mycket eftersom jag kört med den så lite men den är skönt och smidig samt går lätt in i huden .
 
Caudalie Instant Detox Mask 15 ml - Ttar bort orenheter och reparerar skador orsakade av radikaler så att huden blir silkeslen. Gelkrämen är lämplig för alla hudtyper, och ger huden en frisk och ren känsla. Den innehåller rosa lera som rengör huden på djupet genom att absorbera toxiner, samt naturliga druvrester, en antioxiderande ingrediens som expoliferar och friskar upp huden. Papayaextrakt drar ihop porerna så att huden får ett klarare och slätare utseende.
 
Vilken hudtyp är det bra för?
✔ Normal
✔ Fet
✔ Kombinerad
✔ Torr
✔ Känslig

 

Bruksanvisning: Applicera ett tunt lager på rengjord hud och låt verka i 5 minuter. Skölj sedan av med varmt vatten. Använd två gånger i veckan. Finns | här |.

 

Kommentar: Jag testade faktiskt denna imorse, jag applicerar mina masker med en liten pensel för att slippa att vara med fingrarna i ansiktet ifall det är några bakterier på dom samt så tycker jag det är enklare/skönare. Masken går lätt på i ansiktet, den är skön och brun|aprikos i färgen, den doftar fräscht, lite mintaktigt. Den torkar in i ansiktet och man blir stram. Lätt att skölja av och jag känner mig verkligen tight i ansiktet samt otroligt len. Fast det var första gången jag testade den så gillade jag den skarp och jag känner mig otroligt fräsch och uppstramad i ansiktet idag. Kan vara att jag även körde med deras serum efteråt samt deras fuktgivande sorbet i ansiktet efteråt så hela kombinationen gör sitt. En klart ny favorit!

 

Micellar Cleansing Water (200 ml)  - Ta bort föroreningar från huden med Caudalie Micellar Cleansing Water. Det micellära vattnet drar till sig smuts som en magnet, och tar försiktigt, men skonsamt, bort den från huden utan att gnugga eller orsaka irritation. Resultatet är en otroligt ren hud. Denna produkt är lämplig för riktigt känslig hud, och extrakt från candeia, vegetabiliskt glycerin och mynta hjälper till att lugna din hud och göra den pigg och full med näring. 
 

Bruksanvisning: Applicera morgon och kväll på ansikte och ögon med hjälp av en bomullstuss. Finns | här |.

Kommentar: Doftar fräscht, mums! Vill nästan bada i detta vatten ha ha. Funkar bra, använder den morgon och kväll.

 

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet 40 ml  (rosa förpackningen) - Lugna irriterad och stressad hud med Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet. Denna gel-kräm har egenskaper som omedelbart lugnar och gör huden uppfräschad och bekväm. Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet är en underbart känslig hudprodukt som innehåller ekologiskt återfuktande druvvatten och lugnande kamomill. Denna närande produkt är perfekt för alla hudtyper som ibland blir reaktivt känslig, och gör huden klar, slät och mjuk.
 

Kliniska försök visade:

• 95 % av testpersonerna rapporterade mer återfuktad hud

• 70 % rapporterade mindre känslighet.

• 75 % rapporterade starkare hud.

 

Vilken hudtyp är det bra för?
✔ Normal
✔ Fet
✔ Kombinerad
✔ Torr
✔ Känslig

 

Bruksanvisning: Applicera på ansiktet morgon & kväll efter rengöring och en behandling med ett serum. Undvik området runt ögonen. Denna produkt finns | här |.

Kommentar: Har använt denna varje dag och jag tror som sagt att det är idag jag har fått mer kläm på den efter jag körde detox masken imorse. Jag fattade inte innan att det var en "dagkräm" så har använt en till annan produkt ( i annat märke) över denna som dagkräm. Idag har jag bara kört den, ahaaaa upplevelsen är maximal. Går lätt in i huden, doftar också fräscht som alla andra av deras produkter och jag gillar fräscht. Känns nästan lite som jag skulle ha varit på ett spa idag och blivit omhändertagen. Borde väl vara bra betyg nog?

 

Caudalie Vinoperfect Overnight Renewal Cream (längst till höger) 40 ml: Reparera och avgifta huden när du sover med Caudalie Vinoperfect Overnight Renewal Cream, den ultimata lugnande behandlingen för en trött hy. Förfinar strukturen på din hud och återger en fräsch, strålande glöd. Caudalie Vinoperfect Overnight Renewal Cream, lämplig även för känslig hud, innehåller viniferin för att förhindra mörka fläckar och andra trågigatecken på åldrande och trötthet. Huden exfolieras försiktigt med en närande sammansättning av papayaenzym och druvfrö-olja som är mild och vänlig mot känslig hud. Vakna upp till förnyad, strålande hud som är mjuk och raffinerad med en ungdomlig glöd.
 

Vilken hudtyp är det bra för?
✔ Normal
✔ Fet
✔ Kombinerad
✔ Torr
✔ Känslig

Användning: Applicera på kvällen på ansikte och nacke, antingen själv eller efter din Vinoperfect Serum.. Finns | här |.

Kommentar: Den här podukten ÄLSKAR jag!!! Den är så himla skön på huden, känns som jag är i himlen när jag applicerar den och vll bara stå och massera ansiktet i timmar med den ha ha. Den här är verkligen min nya favorit när det gäller nattkrämer. WOW säger jag bara.

 

Det var hela kitet, vilka sjukt grymma produkter eller hur? Jag är så himla glad att jag fått testa dessa eftersom jag har fått många nya favoriter här. Älskar fräscheten av deras produkter och hur produkterna får min hud att må. Tummen upp säger jag verkligen om dessa skönhetsprodukter. Har du själv testat dessa produkter eller någon annan produkt från Caudalie? Jag är sååå sugen på att testa deras Caudalie Beauty Elixir | här | för det verkar vara en underbar produkt och har läst så mycket positivt om den. Någon som testat den?
 
Tusen tack Lookfantastic ♥, hur ska ni kunna bräcka denna box? Ser fram emot att se vad nästa limited edition box kommer innehålla.
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
Spara
Spara
Spara
caudalie - influencer - lfcaudalie - lfxcaudalie - lookfantastic - pressutskick - skönhetsblogg
2
Max

Detta blir perfekt gåva till flickvännen. Satt och googlade runt och hamnade här!

Svar: Hej Max,nu var ju boxen slut men man kan så klart köpa dom olika produkterna för sig som jag har länkat till. Din flickvän blir nog superglad tror jag :)
SWEETKAY

Max

Åh! Jag plockar upp dom på bh som har 20% nu! Annars är boxen perfelt för ett influencerflöde!