GA-DE (Cosmetics)

(Inlägget innehåller reklamlänkar)
 
Jag fick hem en superfin, glittrande box med GA-DE produkter för ett tag sen. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte testat deras produkter innan men efter jag har testat nästan alla produkter så har jag funnit några nya favoriter.  GA-DE lanserades i Sverige under och har svenska supermodellen Frida Gustafsson som ambassadör.
 
GA-DE skönhetsprodukter är inte testade på djur och erbjuder ett brett utbud av smink, doft, nagel- och hudvårdsprodukter. Baserat strax utanför Tel Aviv har de sedan starten 1985 fått en framstående roll på den lkala skönhetsmarknaden. De strävar efte att framhäva varje persons naturliga och inviduella skönhet genom att kombinera tidlös elegans med det senaste inom skönhet.
 
Så fin eller hur!? ♥
 

Idyllic Soft Satin Bronzing Powder - Ett bronzerpuder som ger naturligt solbränd hy, med matt eller skimrande finish. En unik puderformula som ger all hy subtila antydningar om värme och skimmer. Texturen är len och sammetsaktig. Den innehåller fuktgivande silkesproteiner som lätt blandas med huden. Pudret kan appliceras för att highlighta och skapa ansiktskonturer eller för att få en solbränd effekt. Lämplig för alla hudtyper.
 
Har testat någon enstaka gång, älskar själva förpackning. Snygg att ha med i handväskan, den känns klassisk och lyxig. Den får nog följa till Alanya.. ;)
 
Idyllic High Definition Volume & Lenght Mascara - Skapar volym och fångar upp varje frans. Den smidiga och ergonomiska borsten breddar, förlänger och lyfter varje frans. Den definerar och skiljer alla fransar, även de kortaste, och kammar dem från hörn till hörn, rot till spets. Mascaran har en rik konsistens med intensivt svarta pigment och innehåller vårdande ämnen som stärker fransarna och stimulerar franstillväxten.
 
Den här mascaran gillar jag som sjutton, dels för den lilla borsten men  den separerar verkligen alla fransar och färgen håller hela dagen. Jag har haft oturen på slutet med att använda mascaror som släpper och det ligger färg under ögonen. Den här släpper inget alls och den är verkligen svart. Sjukt fin, en ny favorit!
 
Frames Eyeshadow Palette - En kompakt ögonskuggepalett med tio färger från nude till djärv. Paletten är resvänlig med spegel och har flockapplikator i båda ändarna. Den mjuka texturen är rik på mikroniserande pigment och extra fina puder som ger en komfort, samt jämn täckning och varaktig färg. De varma jordtonerna tillsammans med de senaste trendfärgerna i blått har skapats med ett antal matta, sammets- och högpärlefinisher för att inspirera till kreativ blandning, highligtning och färgaccenturering.
 
Asså seriöst, så fina färger! Har dock endast testat en gång, måste testar fler gnger och jag älskar den superstora spegeln.
 
Crystal Lights (501) Lip Gloss - Ett fuktgivande läppglans som ger sofistikerad glans och slående färg för subtil vardagsglamour. Den lena och silkiga läppglansen är berikad med ljusreflekterande och skimrande kristallpärlor och finns i 16 olika nyanser. Den har en innovativ och lyxig förpackning med inbyggd spegel och ljus.
 
Den här gick jag igång på direkt jag fick den och visade er som följer mig på instagram hur den ser ut på instastory. Den är verkligen så fin. Den här ligger i min handväska hela tiden och följer definitivt med till Alanya.
 
Rich & Moist Radiant Highlighter (nr 12) - En highlighter i pennform berikad med fuktgivande komplex och vitaminer för att reducera synliga linjer, rynkor och skuggor. Den praktiska penseln är perfekt för dagliga touch-ups och ger effekt exakt där man vill ha den. Med ett svep får man strålande lyster samtidigt som mörka områden runt ögonen elimineras och anletsdragen jämnas ut.
 
Jag har inte testat den här än men efter jag läst på om den känns den som ett givet val idag så jag får testa på den.
 
Har ni testat GA-DE`s produkter? Har du någon favorit du kan tipsa mig om?
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
Spara
GA-DE - gade - influencer - pressutskick - skönhesblogg - smink
1
Emma -Emmashud.se

åh paletten ser helt fantastisk ut :D

Svar: Ja den är superfin :)
SWEETKAY