Drömmar & Vackra blommor

God morgon fina ni, hoppas att det är bra med er!? Solen lyser som sjutton här idag, det gjorde den igår med. Vi låg ute och solade en stund och jäklar i min låda vad varmt det var. Sen drog vi iväg en stund på eftermiddagen och gick nån jäkla dal som skulle vara såååååååååå magisk, okej det var lite fint när man kom ned med en vacker bäck och ormbunkar, tog några kort sen dog min kamera. Det var 1 miljoner flugor, jag brände benet på en brännäsla, det var svettigt & terräng. Gissa om jag var död efteråt? Ha ha vilka jäkla naturvandrare. Bilderna som jag tog kan jag visa sen..
 
På kvällen satt vi ute och åt, sen vart det den dagliga runtinen att vattna alla blommor, buskar samt grönsaker och då passade jag på att plocka in en vacker blomma från trädgården. Det är väl verkligen lyx det, att kunna gå ut och knipsa av färska snitt blommor i trädgården? Jag skulle lätt kunna bo i ett varmare land ♥.
 
Visst är den vacker? Jag tog några bilder på den nu på morgonen med mitt 35 mm objektiv, tycker det är kul att leka med olika objektiv. Alla har sin charm och nog skulle jag vilja ha fler all. Drömmen är ett 24-70 2.8 II USM men den kostar ju skjortan sen är man ju så klart sugen att uppdatera kamerahuset till ett mark också... Ja drömmar är väl fantastiskt och drömmar är väl till för att uppfyllas också? en dag så..
 
Objektiv 35 mm 1.2 IS USM - Bländare 2.0  • ISO 125 • Slutartid 1/125
 

Nu ska jag gå och byta om, blir en promenad med min älskling trots att jag har jordens träningsvärk i framsida lår efter gårdagens "träning". Sen ska jag passa på att sola lite idag, fota, redigera, sen blir det att grilla spjäll till kvällen som jag köpte igår. Ska tydligen bli dåligt väder imorgon så bäst att passa på att njuta av solen idag. Vad hittar ni på idag?
Spara
canon - dalarna - objektiv - trädgård
1
Anonym

Jag ska iväg på 30års fest.

Svar: Hoppas du hade roligt :)
SWEETKAY