När tekniken ger upp

Hej på er! Jag vet inte vad det är just nu men all våran teknik här hemma strular, min Iphone stängs ner till och från hela tiden, ibland funkar den och ibland startar den en app och i nästa stängs den ner så jag hinner inte göra något från den. Blir tokig! Kevin´s telefon har typ också dött, skärmen är helt svart!? Sista månaden har vårat internet här hemma blivit sämre och jag borde ringa Com Hem för dom har höjt priset för bredbandet för det skulle bli bättre men vi har fått sämre.. Jag har en gammal dator som jag har inkopplad till tv:n där vi kollar film på etc och igår rann det ner mängder med stearin över hela tangentbordet!!!! Asså innan jag kom på vad det var som lät när jag hörde hur det rann nått, vi har en hylla på väggen ovanför och där hade jag tänt ett blockljus, PANIKEN! Jag fick dock bort allt, helt otroligt och datorn funkar fortfarande ha ha. Min "vanliga" datorn vart det nått med skärmen för några veckor sen så jag fick skicka den på lagning... Asså hur många mer motgångar kan man få!? Jag vågar knappt peta på saker längre.. Så bara för allt strular så blir jag fast i allt strul och därför blir det inget gjort, gaaah. Blir helt tokig på det här...
 
Nu försöker jag få igång nån av mina gamla Iphone för att se om Kevin kan ta någon av dom telefonerna.. Tanken är också att jag ska få en lånetelefon som skulle ha kommit för flera veckor sedan, i veckan fick jag mail att jag ska få den den här veckan men har inte hört nått än och snart är är det slut på vardagar och det blir helg. Skulle verkligen behöva den där telefonen nu.
 
Har försökt få upp min hemsida nu i några dagar och tanken var att jag skulle öppna den i förrgår MEN jag vill få in mer bilder först, igår hade jag sprängande huvudvärk hela dagen så jag var inte ut nått på datorn och idag har jag också ont i skallen. Ska försöka att fixa lite här hemma nu sen dra igång att lägga in bilder så jag kan i alla fall öppna den...Men sen är det Youtube-film som skulle behöva redigeras, min matblogg behöver uppdateras etc etc. Skulle behöva en praktikant!!! Ny telefon till mig och Kevin... Och en granne som inte tvättar åt halva Falun!
dator - teknik - tekniska problem - telefon