Min dag i Stockholm

Hejsan! Ursäkta min tystnad men det har varit så sjukt mycket den här veckan och tro mig, jag har så dåligt samvete för att jag inte uppdaterat min blogg något men jag har inte hunnit med och igår när jag kom till Björn så vet jag inte hur många gånger jag grät, jag gjorde det även imorse. För jag känner att jag inte räcker till åt alla håll så jag får dåligt samvete osv osv.. MEN nu kommer en uppdatering från min dag nere i Stockholm från i Måndags när jag var ner för ett inbokat möte med PR-Byrån Story Relations, jag passade även på att luncha med Nina från Mafioso PR efter mitt möte och det var lika trevligt som mitt möte med Story. Den här fina bilden lyckades jag knäppa från tåget på väg ner till storstaden..
 
Först så satte jag och Johan från Story oss ner för att prata lite och sen så fick jag ta en titt i deras lokal samt showroom och hallå, hur snygga skor?? Såna här ursnygga skor skulle verkligen Björn ha haft , så himla fina så jag dör. Kan typ inte sluta kolla på dom... Ett par tighta byxor, dom här skorna och en skjorta på Björn = MUMS! Sen vad han tycker om skorna det vet jag inte för han har inte ens sett bild på dom ännu i skrivande stund.
 
Små vinflaskor.... NOT! Jag trodde inte ens att det var vin i dom, jag tänkte mer att det var nå starkare på alkoholfronten men ikke, dessa bjässar och sjukt snygga samt coola vinflaskor ligger på 1.5 liters flaskor.
 
Älskar etiketten på Victoria flaskan, så himla fin
 
Riktigt snygga flaskor och helt ärligt så tror jag inte ens att jag provat något av alla dessa viner, har någon av er smakat något av dessa viner?
 
Supersnygga träningskläder hade dom också, detta gör mig bara påmind om att jag MÅSTE börja träna igen.
 
Story hade även en superhärlig låda till mig i Julklapp som jag släpade med mig hem, vad det var i den ser ni längre ned i detta inlägg.
 
Efter mitt möte med Story som sagt så mötte jag upp Nina från Mafioso PR och vi snurrade runt ett tag innan vi väl slog oss ner på ett mysigt litet ställe som heter Zòcalo inne i Kungshallen, nära och bra till Centralen. Jag älskar mexikansk mat så detta var verkligen en hit, då kan ni kanske förstå att min dröm är att åka till Mexico och äta tills jag spricker va!? På bilden ovan ser ni Ninas mat, tror det var en bowl med kyckling.
 
Själv så tog jag Food Truck Carnitas tacos med långkokt fläskkarré, mums!
 
 
Riktigt trevlig lunch, jag och Nina babblade om allt möjligt och sjukt vad lika vi var på många olika sätt. Sen bar det av hemåt igen med tåget och jag var verkligen helt slut när jag kom hem. Hade kånkat runt på min väska som både innehöll dator, kamera plus ett extra objektiv hela dagen sen min feta present från Story, mina armar var sjukt långa efter denna dag. Nedan ser ni vad jag fick av Story.
 
Visst var det en härlig Julklapp?? Nu ska jag ta och klä på mig & fixa lite mys ute på Björn´s gård innan han kommer hem. Han är på spel över dagen så jag har Julpyntat här, städat, tvättat, tagit ur allas sängkläder så vi får nybäddat till Jul ;), sen var jag till hans mamma och lånade en sprits för jag tänkte göra plankstek ikväll med torskrygg och vitt vin sås, mums! Så jag har verkligen hållt igång hela dagen, medans jag ändå var ute och åkte så passade jag på att köra iväg glas, kartonger och gammal reklam till återvinningscentralen också. FIXAR BRUDEN DELUXE! Startade dagen med att tända en brasa, älskar verkligen att höra sprakaet från en brasa och efter jag fixat lite mys ute så ska jag tända den igen sen ska jag hälla upp mig ett glas vin, det är jag verkligen värd efter denna dag/vecka. Ha en fortsatt fin kväll fina ni, tusen kramar till er ♥.
dalarna - mafiosopr - stockholm - storyrelations - vin