Lucköppning: Lookfantastic & Rituals

Hej på er! Dags att visa igen vad jag fått i mina adventskalendrar dom senaste dagarna och dom ovan är från Lookfantastics Beauty in Wonderland. James read känner jag igen sen tidigare då jag fått en liknande bus produkt från lookfantastics beauty box i somras men i denna så är det även ljusreflekterande partiklar av 24 karats guld. thisworks är också ett märke jag känner mycket väl igen och jag har för mig att det här produkten ska vara riktigt bra som då både är mask, återfuktare och primer. I dagens lucka var det en produkt från Redken som ska hjälpa mediumtjocka hår att torka snabbare på egen hand. Ganska fina produkter eller hur?
 
I min Rituals kalender så fanns dessa 3 produkter och den jag är mest glad över just nu är Miracle wipes för att ta bort makeup, tycker inte att jag har någon bra produkt hemma för att ta bort just smink. Sitter du på tips på en grym makeup remover så lämna gärna en kommentar om den. Sen var det även en mascara som jag inte provat ännu som ska vara en mångsidig mascara som förlänger, böjer och ger ögonfransarna volym. I dagens lucka var det ett schampoo som doftar så himla gott, måste vara för män. Jag älskar mer dofter som är för män än för kvinnor.. Är det fler som är lika som mig där?
 
Sjukt nöjd hittills med alla mina produkter från mina kalendrar. Nu är frågan om jag ska öppna morgondagens lucka redan idag för ikväll åker vi över till Björn och jag tänker inte släpa med mig dom dit över helgen... I-landsproblem deluxe med andra ord!
adventskalender - beautyblogger - beautyinwonderland - lookfantastic - rituals - ritualscosmetics - skönhetsblogg
1
Johanna Kvarnström

Klart du ska öppna i förtid. De räknas INTE som fusk...faktiskt... haha!!

Svar: HAHA nej bra Johanna! Jag öppnade dock bara Lördagens luckor innan jag åkte igår så sparar söndagens tills imorgon kväll när vi är hemma igen ;) KRAM
SWEETKAY