I mina Adventskalendrar & att bli överraskad

Hej på er! Jag lever ha ha! Jag har bara så himlans mycket för mig, igår kväll te.x var jag på Bokföringskurs på Teknikdalen i 4 timmar så var nog inte hemma förräns 21:30 sen har jag setat och fixat med min hemsida för företaget både igår och idag. Ska försöka öppna upp den idag, hoppas jag i alla fall. Vill få in lite mer bilder men sen får jag nog lägga in sånt kontinuerligt annars kommer jag aldrig kunna öppna upp den.
 
Körde till och med Bokföring imorse, kors i taket! Kan nästan säga att det är lite kul, trodde aldrig att dom orden skulle komma ur min mun. Jag tänkte uppdatera med att visa lite vad jag fått dom sista dagarna i min adventskalender från LookFantastic, lite smått och gott. Sen tänkte jag även tipsa er om att alla advent kommer jag tävla ut skönhetspaket på min Instagram @ sweetkay78 och första giveawayen startade i Söndags. Jag känner att jag vill dela med mig lite nu innan Jul och kunna glädja några stycken med härliga kit.
 
Och någon som ville glädja mig i helgen var Björn som överraskade mig med en Adventskalender från Rituals!!! Asså den mannen ♥ jag vet inte hur många gånger i helgen som jag tackade honom för den och sa hur mycket jag uppskattade det. Han hade faktiskt köpt den några dagar innan jag hade fick min överraskning från Lookfantastic eftersom jag inte hade någon i år så ville han överraska mig med en, hur fint!? Så dessa 5 produkter fanns i dom 5 första luckorna.
 
Hittills är jag mycket nöjd med mina produkter... Men nu så måste jag fortsätta vidare på nätet till nästa blogg och till slut hemsidan igen. Dock kommer Kevin hem snart och jag sa att vi hade städdag idag innan hans innebandyträning så får bli en snabbstädning, kan iofs vara skönt med att få röra kroppen lite då jag för det mesta setat framför datorn hela dagen. Känns som jag bor framför en dator, men har faktiskt fotat lite bilder till matbloggen idag också. Ha en fortsatt fin Tisdag nu fina ni.
 
adventskalender - lookfantastic - rituals - överraskad