Viva La Diva - Move Me Jungle

Innan vi åkte till Turkiet fick jag hem ett härligt paket med smink från Viva La Diva. Den produkten jag har använt mest är faktiskt ögonskuggspaletten. Nu har jag tagit hem alla dessa produkter då det snart är dags för mig och bege mig hemåt för Kevin börjar skolan. Vi har varit hos Björn HELA sommaren och det kommer kännas helkonstigt att vara hemma i en lägenhet igen, urk! Hur som helst, jag tog dessa bilder innan vi åkte till Turkiet och tanken var att bilderna skulle gå upp under min semester men ibland (ganska ofta) blir det inte riktigt som man tänkt sig. OM det är någon som vill veta var te.x färgerna på läppstiften heter, hojta till så återkommer jag med namnen så fort jag kan.
 
Den här paletten är så himla snygg tycker jag, älskar blommorna och bladen. Den är ju bara snygg att ha den ståendes framme i badrummet.
 

Jag brukar aldrig få hem nagellack, det är nästan det jag använder mest! Så jag verkligen glad över att få hem lite nya lack. Supertack för fina produkter! Ser du något du skulle vilja prova?
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
MoveMeJungle - pressutskick - skönhetsblogg - smink - vivaladiva
1
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Älskar Viva La Diva, de har massa veganska produkter ❤️

Svar: Ja det finns lite smått och gott :)
SWEETKAY