Kraxande kråka i serenad

God kväll, här är det hostigt och rassligt kan jag lova. Och jag är ganska trött också efter gårdagens flygresa hem mitt i natten sen bil hem till Dalarna, vi kom hem runt 07:00 på morgonen och då hade vi även hämtat upp Kevin i Sala. När vi kom hem till Björn så satte sig Kevin framför tv:n och vi tog några timmars sömn men det vart inte många timmar så igår kväll när vi skulle kolla på film så hann jag knappt sätta på filmen förräns jag satt och snarkade i soffan ha ha. Efter att jag vaknat till några gånger och en skål med glass & färska bär från trädgården så slängde jag in handduken totalt och gick upp för att lägga mig. Tog inte många minuter innan jag sov (verkar somna i tid och otid lite här och var på slutet) och när Björn väl kom upp efter filmen så låg jag över hela sängen på magen och snarkade, eller han hörde till och mig ända ner när han kollade på filmen he he. Han ville inte ens försöka flytta på mig så jag vaknade så han gick ner och la sig på soffan, gullegris ♥.
 
Jag vaknade någon gång inatt med jordens sendrag i min vad, satte mig upp och bara gapa. Asså det gör ju bara så sjukt jäkla ont med sendrag i vaden, fick det jämt mitt i nätterna på slutet av min graviditet med Kevin. Så ska man försöka sträcka ut foten för att få det att sluta men det gör ju fan ändå ondare. Måste ha varit vätskebrist eller nått...
 
Jag är hes och hostig (känns så där drygt ända ner i lugnorna) efter en blandning av värme och kyla från AC så min energi är inte på topp men snart är det dags att hoppa i säng, eller jag sitter (läs halvligger) redan i sängen och skriver detta inlägg. Kände att jag fick lov att uppdatera lite efter några dagars tystnad. Sen har det blivit något fel med min telefon sen igår så nu snart kommer jag spola ner den i toaletten. Appar stängs ner hej vilt hela tiden, telefonen blir supervarm så fort jag gör något och krånglar desto mer när jag laddar den. Helt plötsligt kan telefonen startas om osv. TUPPJUCK är fan ordet här. Kollade på en ny nu på kvällen för min är nästan 2 år nu, Iphone 7 eller Iphone 7 plus? Sen såg jag att Iphone 8 kommer släppas snart, men står jag ut med denna telefon tills dess? Inga beslut kommer då tas ikväll i alla fall, det kan jag lova. NU ska jag studsa in i badrummet där Björn står och duschar för att sjunga en trudilutt (låter nog snarare som en kraxande kråka) innan jag ska borsta tänderna. Hoppas på lite mer energi imorgon och mindra hosta. Sov så gott, kram & god natt!
Spara
Spara
Spara
iphone