Hello Gorgeous! #dermae

 Jag fick så underbart paket för cirka 2 veckor sedan ända från Californien och paketet innehöll en ansiktsolja som verkligen är helt underbar då den innehåller superfint shimmer från mica och sen var det även en scrub som doftar magiskt! Ni vet så där fräsch citron-aktigt. Inte konstigt at jag gillar dofte då om den doftar citron ha ha. Men doften på oljan däremot är jag inte lika förtjust i, tycker den påminner om jordnötter på nått vis MEN den är superskön på huden.
 
Oljan heter Radiant Glow Face Oil och den finns → här.
 
Produkten innehåller olja från Luscious organisk Jojoba Oil och organisk Argan Oil fuktar för att hjälpa till att bekämpa uttorkning och utseende av rynkor samtidigt som man främjar strålning. Föryngrande organisk Seabuckthorn Oil hjälper till att mjuka och lägga till glans medan mineralrikt glimmer lägger en naturlig briljans till din hud. Oljan är framtagen av SunKissedAlma i samarbete med DERMA E och som är passionerad för organisk skönhet. Länk till henens instagram  → här och henne blogg→ här.
 
Ett litet skak på flaskan och man ser ett helt underbart glow dansa runt inne i flaskan. Denna olja kan användas både i ansiktet, hår och kropp. Morgon & kväll..

Älskar att man använder en pipett för att ta ur oljan, känns både hygieniskt och lyxigt på samma gång. Visst är oljan fin?

Den andra produkten som jag fick var denna Microdermabrasion Scrub och som är en prisbelönt skrubb för ansiket. Den doftar sååå himla gott, har endast testat den en gång än så länge. Kornen är så små och sköna på huden. Produkten finns → här.
 
Denna fintexturerad kristallblandning skrubbar bort matthet och slätar ut utseendet på fina linjer, rynkor, grovhet och akne ärr för en hälsosammare, mer ungdomlig utstrålning. Den här salongs-perfekta formeln använder en exklusiv kristallblandning, inklusive Döda Havs Salt, för att hjälpa att putsa bort tråkiga ytceller, bidra till att minska utseendet på fina linjer, rynkor och akne ärr samt absorbera överflödiga hudoljor. Berikad med naturliga astringenter lime och citronskal plus antioxidanter Druvfrö och Vitamin E, denna högkvalitativa behandling omtexturerar huden, vilket gör den mjuk, smidig och yngre. Kan också användas på händer, armbågar, knän, hälar eller någon del av kroppen för att främja mjuk, slät och hälsosam hud. Perfekt om du letar efter omedelbara resultat från en salong-perfekt behandling i ditt hem. Observera: Kristallblandningen som används i denna produkt är en stor molekylstruktur och är därför inte biotillgänglig för kroppen, så det finns ingen möjlighet att absorbera genom huden.
 
Använd två gånger i veckan. Applicera på våt hud. Skrubba försiktigt på önskade områden i cirkulär rörelse i upp till 1 minut. För känslig hud rekommenderas mindre tryck. Skölj noga med varmt vatten. Klappa ansiktet torrt med handduk.
 
Jag har bara läst postitiva recensioner angående båda dessa produkter och då menar jag inte bara på deras hemsida utan även folk som kommenterar på deras instagram, utlänska sidor som säljer produkterna som te.x Ulta, aAmazon och Target för att nämna några av dom många sidorna sm säljer produkterna.
 
Kommer köra på ett tag till, ska nog gå och köra en skrubb nu då det var ett tag sen. Sen ska jag smörja in ansiket med oljan, den är så himla skön och jag har ansvänt den även i håret om jag får över lite på händerna vid applicering i ansiket.  Någon som har testat produkterna eller blir sugen att testa?
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

ansiktsprodukter - dermae - microdermabrasionscrub - pressutskick - radiantfaceglow - skönhetsblogg - skönhetsvård
1
Johanna Svensson

Bra tips!

Svar: :)
SWEETKAY