Denim Jeans & Tangerine Tang

Nu har jag varit sjuk sen Turkiet, tog väl mig i kragen och ringde VC idag. Skulle ringa tillbaka på Fredag om jag inte var bättre. Det började i Turkiet med jordens smärta i nacken samt huvudvärk och när veckan nästan var slut hade det övergått till lite ont i hals/öron samt hes som en jäkla kraxmaskin och hosta från helvete. När vi väl kom hem hade jag nästan tappat rösten helt och hostan fortsatte ett tag. Nu har det mer övergått till halsont till och från samt öronvärk. Idag har jag även huvudvärk... Sjukt trött hela tiden och sista veckan yrsel, det är väl det som jag mest är orolig över eller som jag tycker är obehagligt, yrseln. Tänkte om det är något virus som satt sig på balansgångarna. I förrgår på natten hade jag så jäkla ont i båda öronen varje gång jag svalde och inatt har jag inte känt nått och sovit som en gris ända till 08:40 imorse. Behövde väl det...Behöver piggna på mig nu, känns som jag bor i ett par mysbrallor helt jäkla lökig!
 
Björn har fått köra bil hela tiden nu pga min yrsel förutom i Lördags när jag åkte in till Borlänge en snabbis och handla mat till kvällen. Han var borta på spel hela dagen och jag ville handla lite gott till kvällen och göra det lite mysigt för oss. Som tur var så kände jag inte av yrseln annars hade jag så klart inte satt mig bakom ratten men nu har jag ett möte i Falun 08:00 på Fredag med min personliga konsult och det gör mig lite orolig. Får väl se om det ger med sig, ska testa med nässpray och värktabletter fram till Fredag och blir det inte bättre lär jag i alla fall över till Falun för ett besök hos VC. Varför jag valde att lägga upp "fräscha bilder" på mig är för jag tänkte kompensera upp min sunkiga stil i detta nu. Jag tog faktiskt bilderna i Lördags innan jag åkte och handlade såååå min sjukdom lyser med sin frånvaro emellanåt.
 
Örhängen Guldfynd
 
← HM • NYX →
 
Ring Guldfynd • Jeans H&M • Gina Tricot

Efva Attling
 
Nike

Men nu är det någon som söker min uppmärksamhet här, Björn ska åka ned och handla inför kvällens middag och så har jag beställt GLASS! Jag äter inte det så ofta men nu jäklar ska det frossas. BTW, är så less på mitt hår så jag spyr, vad f*n ska jag göra? Puss, HEJ!
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
dagensmakeup - outfit - outfitpost - selfie
1
Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så snyggt

Svar: Tack <3
SWEETKAY