bareMinerals | Lookfantastic

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar
 
Limited Edition boxen från Lookfantastic kom idag och denna gång så har dom ett samarbete med bareMinerals. Det är lite roligt faktiskt för när jag fick reda på att det skulle vara bareMinerals i deras Limited box denna gång så kände jag bara, men shit! Varför!? Jo, för att för cirka 1 månad sen var jag hem en sväng, jag minns inte om jag hade smink i ansiktet och fick lov att tvätta bort det när jag kollade mig i spegeln eller om jag var utan smink. Jag gick igenom vad som skulle vara med i resväskan till Alanya och var inne i ett skåp i badrummet och rotade runt där det ligger allt möjligt. I en necessär där inne så låg det mineralfounation i 2 olika färger, en rouge, en bronzer, foundation och mineral veil. Jag fick detta tidigare och det har blivit liggandes för jag tyckte det var helt fel färger för mig, det var nog vinter när jag fick detta. Tänkte att jag måste sminka mig så jag testade igen och ÄLSKADE sminket! Sen dessa har jag använt det varje gång jag sminkat mig, med en CC cream från Erboran som bas. Fråga mig ine varför jag kör så, jag gör det bara och jag gillar det. Ibland kör jag även med en annan foundation från Laura Geller i puderform, jag blandar alltså 3 st olika + CC creamen.! Hur som helst, tillbaka till boxen, kändes lite som ödet? Sugen på att kolla mer om denna box fins direktlänk → här.
 
Förutom dom produkterna jag skrev om ovan har jag inte testat någon mer produkt från bareMinerals (inte vad jag minns iaf och mitt minne är lite som Dory i Hitta Nemo emellanåt) så det ska bli kul att testa dessa produkter. Jag fick en mineral veil, som jag redan har,  men denna är i en annan nyans, ska jag vara ärlig så är det den produkten jag använt minst, typ inte alls av mina för jag har inte riktigt förstått mig på den men när jag läser recensioner överallt så ska den vara så bra. Jag får lov att fortsätta prova...
 
Boxen innehåller 6 st produkter vara 1 är en borste.
 
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream - Denna produkt innehåller groblad, en antioxidant som skyddar huden från stress och miljöangrepp. Marina växter återfuktar och friskar upp huden så att den blir mjuk och glänsande. Denna fjäderlätta gelkräm skyddar mot solen samtidigt som den jämnar ut din hudton. Den skapar en långvarig, lätt till medium täckning. Direktlänk till produkt → här.

Denna produkt är fri från silikoner, parabener, olja och dofter. Lämplig för alla hudtyper, hypoallergen och icke-komedogen.

Bruksanvisning: Applicera med fingertopparna på ren hud och lägg på i flera lager för ytterligare täckning.

Mini Smoothing Face Brush - Dubbelfibrig syntetisk ansiktsborste
 
Lash Domination Volumizing Mascara -  Den här mascaran har jag redan hunnit testa, jag älskar borstar som är små och jag gillar den. Nu har jag bara hunnit haft den på mig några timmar så har inte hunnit märka om den släpper färg eller inte än. Man so far so good.
 
Det första serumet i sitt slag som är skapat för att återuppväcka din hud och ta fram dess bästa sida med vitalitet, elasticitet och lyster. Detta nya betydelsefulla steg i din dagliga hudvårdsrutin ger dig en otrolig lyster och hälsosam hud. Skönhet är hur du tar om din hud genom hela livet. SKINLONGEVITY Vital Power Infusion är utformad för att återuppväcka din hud och bevara och upprätthålla den hälsosam. Laddad med SkinMimetic™ -Teknknologi för att ge exceptionellt ungdomlig och hälsosam hud att njuta av i många år framöver. Direktlänk till produkt → här.

1. BERIKA. Främjar hudens vitalitet.
2. ÅTERFUKTA. Fyller på med fukt
3. FÖRNYA. Återuppväcker ungdomligheten.
4. FÖRSTÄRKA. Ökar hudens elasticitet.
 

Huvudingredienser:
LONG LIFE HERB: Legendarisk ört som visat sig hjälpa till att försvara huden mot ålderstecken och bevara den hälsosam. Denna vitamin-och mineralrika ört växer på den Japanska ön Okinawa, som också är känd som “the island of long life”.

SÖMNTUTA: Denna klargula blomma från Kalifornien är känd för sin motståndskraft och är en av komponenterna i SkinMimetic ™ - Teknologin för att skydda huden mot miljöfaktorer.

LEMPUYANG INGEFRÄRA:. Används traditionellt inom Ayurvedisk medicin och Indonesisk Jamu örtmedicin och är en ingrediens i SkinMimetic™ -Teknologi som hjälper till att förbättra hudens lyster.
SkinLongevity Vital Power Infusion är kliniskt bevisad att förbättra hudens allmänna utseende*.

EFTER 14 DAGAR**: 90% av kvinnorna ansåg att SKINLONGEVITY Vital Power Infusion gjorde att huden både såg och kändes mer hälsosam.

EFTER 4 VECKOR***: 80% av kvinnorna kände att SKINLONGEVITY Vital Power Infusion nu var ett viktigt steg i deras hudvårdsrutin.*

* Baserad på en 8-veckors oberoende amerikansk klinikstudie med 63 kvinnor.** Baserad på en 2-veckors oberoende amerikansk konsumentstudie med 254 deltagare. *** Baserad på en 4-veckors oberoende amerikansk konsumentstudie med 254 deltagare.

 
Användning:
Applicera på väl rengjord hud på morgon och kväll över ansikte och hals.
 
All Over Face Color (Soft Focus Romance)  - En multi-produkt som ger huden en frisk lyster, lyfter makeupen och skapar liv och djup. Består av 100 % naturliga mineraler i pulverform som är lätta att blanda och applicera. All-Over Face Color kan användas som rouge, ansikts-/kroppsbronzer eller som ögonskugga.

• Ger ansiktet färg, form och djup
• Ger snabbt ett friskt, naturligt utseende
• Milda färger
• Ingen talk, olja eller vax – härsknar inte
• Inga konserveringsmedel
• Ingen parfym eller kemiska tillsatser
• Icke-komedogen
• Ej djurtestad
Användning:Applicera på de delar som ska formas och framhävas, eller använd över hela ansiktet (ovanpå foundation och under Mineral Veil) för att ge lite extra färg. Använd gärna Flawless Application Face Brush eller Tapered Blush Brush.
 
Mineral Veil - Detta skira efterbehandlingspulver blir ett med huden, vilket minimerar dina porer och ger dig en hy som ser helt perfekt och ren ut. bareMinerals SPF25 Mineral Veil är lika lätt som en fjäder och skyddar dessutom mot solen!

bareMinerals SPF25 Mineral Veil är perfekt att använda under hela dagen, och innehåller ingen talk, parfym eller några bindemedel. Applicera över bareMinerals foundation eller rouge för en vacker och mjuk finish. bareMinerals SPF25 Mineral Veil fungerar som en fysisk, säker, kemikaliefri barriär mot solens skadliga strålar. Den är perfekt för känslig hud tack vare de lugnande ingredienserna. Direktlänk till produkten → här.

Bruksanvisning:

  • Mineral Veil kan användas på egen hand eller ovanpå din foundation.
  • Använd din favoritborste och snurra den inuti locket, så att du fångar upp en liten mängd bareMinerals.
  • Knacka borsten mot kanten för att avlägsna överskott.
  • Borsta ut pulvret på huden.
Visst var det en härlig limited edition box? Kommer testa på som sjutton med produkterna.. Någon som har testat någon av dessa produkter? Vad tycker du i så fall om dom?
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
Spara
Spara
bareminerals - lfxbareminerals - limitededition - lookfantastic - pressutskick - skönhetsblogg