4 snaps from this morning

 Idag fick min smultronplanta flytta in i värmen, jag vet inte hur länge jag vågar ha mina tomater ute. Känns som att kylan kommer otroligt snabbt nu..
 
Just nu käkar jag dessa vitaminer, köpte på mig 3 kartonger direkt för snart 3 månander sen så det är snart dags för nya vitaminer. Jag brukar variera med vitaminer, kan även köpa på mig vissa som enbart är inriktade på en sort som te.x järn, B12, Omega 3 osv. Käker du tillskott av vitaminer? Har du några att rekommendera?
 
Använder ni inte el-tandborste så rekommenderar jag er att börja med det! Kan inte tänka mig ett liv utan.. Sen jag bytte från vanlig tandborste för cirka 2 år sen så har jag märkt så stor skillnad på mina tänder och Kevin´s. Borde dock inhandla nya borstar, Kevin´s tandborste ser ut som den har gått en match mot Tyson! Använder du vanlig tandboste eller el?
 
Älskade sockor, tror dessa är från Lindex om jag inte misstar mig helt. Har dom även i vitt, dom är så där mjuka och sköna samt lite tjockare för kalla dagar. Älskar att strosa runt i dom och dessa pyamasbyxor i fleece som jag tror är från H&M. Men nu är det dags att byta ut mys-stassen mot en dusch och kanske en klänning?
Spara
fyrasnabba - morgonstund - snaps
2
Lillemmish- mode - inspo

vilka mysiga sockar =)

ha en bra dag
kramiz

Svar: Riktigt sköna!
Tack detsamma, kram!
SWEETKAY

Amanda Niclasson

Älskar din header, så fin!

Svar: Åh tack snälla <3
SWEETKAY