Kat Von D

Kat Von D´s flytande matta läppstift lanserar i sex nya nyanser. Det här är första gången jag testar hennes produkter och jag har fått hem en av hennes nya liquid lipstick i färgen sancturay. Jag gillar färgen, den är lite mörk och kanske inte passar vid alla tillfällen men kul att testa lite andra färger än vad man är van vid.
 
Dessa färger som släpps nu är nude-nyanser med krämig formula som enkelt appliceras på läpparna för perfekt finish inom några få sekunder.
 
Everlastin Liquid Lipstick är en högpigmenterade och innehåller bland annat mjukgörande vitamin E samt solrosfrövax som ser till att ge et långvarigt resultat som är smidigt på läpparna. Finns på Sephora för 215:-.
 
Jag fick även hem detta Lock it loose setting powder -  ett trasparent puder som ger huden ett matt och lent resultat. Jag kan inte riktigt uttala mig om detta puder ännu då jag fortfarande testar det, men jag tror inte att det slår mitt favoriitpuder all time - Laura Mericer... Men jag fortsätter att testa.
 
Lock it setting powder är en lätt formula som innehåller micro.blurring teknologi vilket minimerar synligheten av porer samt mattgörande partiklar för en jämnare hudton och silkeslen finish.
 
Den transparenta nyansen passar alla hudtoner.
 
Finns hos Sephora för 335:-.
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
katvond - liquidlipstick - pressutskick - settingpowder - skönhetsblogg - sminkblogg - vasspr