Schwarzkopf Gliss Color Protect & Shine

Så för någon vecka sedan fick jag ett pressutskick med nyheter från Schwarzkopf Gliss Color Protec & Shine. Okej så min son Kevin varken tonar eller färgar håret men det finns något annat som han (och jag) gillar med dessa produkter.. DOFTEN! Som ni vet är jag verkligen sucker för underbara dofter och Kevin verkar gå i mina följespår så sen jag fick hem dessa produkter så har han använt dom hela tiden. Efter att han hade använt dom första gången så tänkte jag.. Vad sjutton är det som doftar så vansinnigt gott???
 
Till slut förstod jag att det var hans hår och jag brukar då inte känna just någon doft efteråt när jag tvättat mitt hår med andra hårprodukter.. Asså jag gick och sniffade på hans skalle hela tiden ha ha! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det doftar men det är någon fruktigt fräsch doft.
 
INFO: Gliss relanserar sin hårdvårdsserie för tonat eller fägat hår. Nya Gliss Color Protect & Shine är den första color care-linjen som skyddar färgen i upp till 12 veckor. Color protect innehåller en ny formula med 3Dcolor-luminance-effekt & magnesiumcitrat, som med färgförsglande egenskaper ger ännu mer vård och skydd. Färgintensiteten bibehålls, UVA/UVB-skydd och strålande glans och upp till 90% av färgen består i upp till 36 tvättar.
 
• Schampo rengör håret skonsamt och förseglar varje hårstrå med ett skyddande lager.
• Balsam gör håret följsamt och lättkammat efter schamponeringen.
 
Dessutom lanseras även Gliss color protect BI-PHASE Elixir, en ny innovation från Schwarzkopf med optimalt vårdande egenskaper. Genom att skaka flaskan, blandas formulans två delar och ger optimalt vårdande egenskaper till håret. Den rosa delen bevarar färgen med en color-protection-formula och UVA/UVB-filter. Den genomskinliga delen ger håret en strålande glans.
 
Gliss Color Protect & Shine Anti-Fading-Mask är seriens vårdande inpackning som reparerar trasiga hårstrån och optimerar förseglingen upp till 12 veckor. Formulan behöver enbart verka i 1 minut för att ge håret en naturlig näring. Kom ihåg att de dagar inpackningen används ska balsamet avsluta behandlingen eftersom det förseglar hårstråna. Denna har vi inte testat ännu... Men den doftar lika gott!
 
Så någon har snott hela serien från mig..
 
 ↑ No words needed
 
Spara
hårvård - pressutskick - schwarzkopf - vasspr