Too Faced - The Chocolate Shop (is open)

Förra veckan så fick jag så sjukt fint pressutskick så jag blev helt till mig i trasorna när jag öppnade paketet, dock har väl postnord lyckats misshandla även detta paket. Sen Postnord har tagit över potshanteringen så har 9 av 10 paket varit krossade på något sätt när jag fått det och det är dom sista 1-2 månaderna bara. Det är verkligen under all kritik vad värdelös posthanteringen har blivit. Hur kul är det att gång på gång få ett paket där det sitter en lapp på: Detta paket har blivit förstörd i posthanteringen eller vad sjutton det står och att man kan göra en reklamation på deras hemsida. Just nu väntar jag på en glöggleverans och jag är livrädd hur det kommer att se ut i det paketet. Hur som helst, tillbaka till detta pressutskick som jag är överlycklig över.
 
När jag öppnade denna söta förpackning så skrek jag rakt ut och när jag väl fattade att det även låg en palett med 21 ögonskuggor, highlighter, bronzer och rouge i boxen så skrek jag ännu mer och hoppade runt av lycka i köket. Jag menar WOW vilken jökla grym box och det bästa av allt är att den doftar CHOKLAD!!!
 
Ögonskuggsprimer Shadow Insurande Eye Primer | Mini mascara Better Than Sex | Melted Chocolate Lipstick
 
Sååå sjukt fina färger
 
Har använt den här färgen på läpparna som sjutton sen jag fick den, en ny favorit med andra ord och den är så len på läpparna när man har på den. Sen blir den matt och "torkar". Har testat att äta när jag hade den på och jag hade lika mycket färg kvar efter som före.. Det enda som blir ett litet minus är att när det gått några (3-4) timmar så känner jag mig uttorkad på läpparna. Tyvärr har jag inte någon bild just nu hur den ser ut på men det kommer nog snart ska ni se ,).
 
Visst är boxen fin? Den finns hos Sephora för 550:-.
 
pressutskick - sephora - skönhetsblogg - sminkblogg - vasspr