Bra att ha saker..

Igår var jag så sjukt uttråkad och skulle från början åka för att tvätta bilen och jag brukar alltid använda "Prick Bort" men det var slut så jag började med att åka till Rusta för där brukar dom finnas till superbra pris. Kan verkligen rekommendera Prick Bort om du ska tvätta bilen, sjukt bra grejer det där;). Det slutade med att jag köpa 2 flaskor i alla fall, 29:90:-/st, och sen vart det massa andra "Bra-att-ha-saker".
 
Plastpåsar/Disktrasor - Finns nog ingen på denna jord som gör av med så mycket plastpåsar och disktrasor som mig. Jag fattar inte vart alla tar vägen, tycker det jämt är slut här hemma! Men jag tycker att disktrasor blir dåliga så fort och börjar stinka, det är en av dom värsta sakerna jag vet. STINKADE DISKTRASOR; UÄÄÄCK!
 
Näsdukar, Serla -  Jag vakade upp halvkrasslig igen för nån dag sen och jag vägrar snyta sönder snoken med rivjärnspapper så det var bäst att ladda upp med mjuka och sköna näsdukar så min näsa mår som en prinsessa.
 
Deo -  Inga kostigheter där, jag vill dofta gott under armarna och min deo är snart slut.
 
Raklödder -  Behövs det någon förklaring?
 
Nivea Hudkräm -  NU jäklar ska det smörjas kan jag lova. Snart drar vi till Kreta och jag behöver all smörj i Småland. Jag ska glänsa som en discokula när jag svävar fram i fortsättningen!
 
Sen köpte jag även en makeup sponge som inte är med på bild, den jag hade har jag kastat och jag hittade nån billig där uppe så tänkte att jag kan väll testa... Såå det där med tvättande av bil vart det inget av för jag höll på att svälta ihjäl när jag kom ut från affären så jag köpte med thaimat hem och kollade på tuben istället. Jag ska försöka tvätta bilen idag istället och sen tänkte jag äntligen filma till tuben. Jag försökte under veckan men allt vart kattskit osv så nya tag idag om inte sjukdomen tar överhand. Hej så länge!
bloggse - disktrasor - ldb - nivea - prickbort - rusta - serla - shoppa