Sponsrad video: Volkswagen!

Vilka tankar och idéer kan dyka upp längs vägen under en bilfärd? Volkswagen bjöd in fyra personer till en tur i nya Tiguan och bad dem diskutera de svenska undren inom musik, mode och spel och vad nästa stora under kan handla om. 

Medverkande: Maja Francis, Artist. Johan Villner, Redaktör på Level och Robot. Andreas Hellmers, Grundare av Charity Shop. Agnes Braunerhielm, Modeexpert på Rodeo.
 
Jag köpte en ny bil för några år sedan (Kia Ceed) och då menar jag en helt ny bil från en bilfirma och var sjukt nöjd med den, eller jag är det fortfarande till stor del men det är några saker som jag stör mig på och vet att nästa gång jag köper ny bil (om det ens händer) så vet jag absolut några saker som jag kommer kolla efter som jag saknar nu. En av sakerna som jag vill ha i nästa bil är att den är högre för just nu känns det som jag sitter på backen och kör bil ungefär. Jag vill komma upp lite från marken och jag tycker faktiskt att den här nya Tiguanen från Volkswagen är ganska snygg. Innan har jag sneglat lite mot någon fet volvo stadsjeep men jag får mer och mer upp ögonen för andra märken. Det som jag tycker är coolt med den här är också att takfönstret är så pass stort. Måste dock kännas weird på vintern? En sak till jag lägger märke till är att i denna bil finns det faktiskt ett "handtag" ovanför skallen för föraren och det är verkligen något jag saknar i min bil. Det finns på alla platser utom min, why? Dagens I-landsproblem liksom ;).
 
Nu vart det mycket prat om bilar från mig, egentligen handlar filmen om vad nästa stora under kan handla om (och så klart bilen). Vad tror ni att nästa stora under kan handla om?
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Volkswagen.
 
 
sponsratinlägg