Ny design och strålande solsken

 
 
 God morgon, hoppas ni sovit gott? Jag somnade nog inte förräns vid 02 inatt, kunde verkligen inte sova. Kände mig uberpigg och alla kuddarna kändes som stenar, fick typ nackspärr. Vaknade nog för 1 timme sen och det är strålande solsken ute. Jag tänkte faktiskt damma av cykeln och köra en vända få se om jag kan gå sen, ser nog snarare ut som jag skitit ner mig när jag går ha ha. Dock har jag inte kollat cykeln på ett tag så den kanske behövs pumpas däck och grejs men jag siktar på att komma iväg.
 
Igår kväll så gjorde jag om bloggen helt här inne (var verkligen på tiden) och jag är toknöjd, har fått tillbaka blogglusten desto mer för att skriva här. Vad tycker ni om designen? Om du inte ser någon skillnad så testa att trycka på f5 knappen på din dator. På en telefon/paddan så ser man nog bara en ny header..
 
Ska försöka knåpa ihop ett inlägg senare idag om några hudvårdsprodukter jag fått hem, jag vet inte om jag är så imponerad av dom men har bara hunnit testa någon enstaka gång. Det har att göra med om du lätt får röd hy kan jag säga i alla fall. Men som sagt återkommer om det senare, sen kanske jag har en tävling på gång också;). Man kan säga att vinsten är något som kan kan förbättra dina selfie´s i vissa lägen, sug på den ett tag i. Men nu mina kära damer och herrar är det dags att samla mod och ta mig an min cykel, kameran får nog följa med för vädret är magiskt så jag kan inte lämna den hemma. Puss & kram så länge..
 
bloggdesign - bloggse - cykeltur - falun - solsken - söndag
1
Natalia Richardson

Hej!
Vill du hjälpa mig med ni dising på min blogg?

Svar: Hej, jag gör tyvärr inte designer längre. Mvh Linda
SWEETKAY