Clarion Hotell Stockholm, tumme ned!

Jag och Malin har varit ute och ätit middag på Urban Deli ikväll och kan lova att jag är mättast i stan. Lägger upp bilder i matbloggen efter jag är klar med detta inlägg, här. Vi bor på Clarion hotell och kan lova att jag är sjukt besviken, första rummet som vi fick så hängde det mat eller spya? över gardinen så vi klagade och fick ett nytt rum. Kan inte påstå att detta rum är bättre, fullt i äckliga fläckar på gardinen, kan stå ut med det, gammal foundation fläckar längst ned på sängen, tar 5 min att få varmvatten i duschen, locket (framsidan) till duschkrämen som sitter på väggen ramla ned bara jag peta på den, massor med damm, en kyl utan kyla, filten på sängen är full i hår och massa fläckar sen har vi en dörr som man knappt orkar dra igen till toaletten. Man kan ju bara glömma att försöka smyga in tyst på toa på natten för man väcker ungefär halva hotellet av allt gnissel. Jag hade även beställt upp frukt samt choklad till rummet för jag tänkte att det kunde vara lite mysigt när vi kom hit, kul att dom serverade det på en trasig tallrik. Alltså en kantstött tallrik där det verkligen fattas en bit av tallriken längst ut, kastar man inte sånt? Ja det är bara några av sakerna som jag hunnit upptäcka, man kan ju tror att jag är en riktig gnällkärring men hallå, jag bor på hotell och nån måtta får det väl vara?
clarionhotell - clarionhotellstockholm - stockholm
1
Victor Triantafillidis

Hej Linda!
Jag heter Victor och är Hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm. Jag tycker såklart att det var tråkigt att läsa om din vistelse hos oss och med ovan beskrivning kan jag bara hålla med att det inte känns ok. Vi har många gäster och majoriteten lämnar oss nöjda men vissa gånger blir det inte som man tänkt sig. Självklart ska du inte behöva bo på ett rum med fläckar och jag tycker det var bra att du sa till så du fick byta rum. Att sedan rum nr två inte var ok heller ber jag verkligen om ursäkt för.
Jag hoppas vi får chansen att bevisa oss en andra gång att vi är ett så mycket bättre hotell än vad ovan beskriver. Kontakta mig direkt på victor.triantafillidis@choice.se så ser vi till att du får komma tillbaka.
Hälsningar
Victor Triantafillidis
Hotelldirektör
Clarion Hotel Stockholm

Svar: Tack Victor, har skickat dig ett mail.
Linda