NYX & Real Techniques

Hej på er, hoppas ni har en fin dag. Idag tänkte jag tipsa er om mina nya favoriter i sminkväg. Det fick pappa betala åt mig i Julklapp förutom min superfina kökassistent. Jag har länge velat om vilket contouring & highlighter kit jag skulle köpa och det slutade med NYX Highlight & Contour Pro Palette. Ångrar mig inte en sekund. Jag passade även på att uppdatera mig med lite nya borstar också ifrån Real Techniques.
 
Borstarna ifrån Real Techniques heter Duo-Fiber Collection och är en Limited Edition.
 

Ett set med tre borstar som har duo-fiber, vilket innebär att du kan använda dem med puder, kräm och flytande makeup! Med detta set kan du bygga upp färg och textur på ditt sätt, för ett professionellt HD-resultat även i starka ljus.

 

Real Techniques första duo-fiber set i begränsad upplaga är underbar för dig som vill ha en enkel, men perfekt makeup-applicering! I setet får du med en borste för ansiktet som du kan använda för puder och bronzer i alla former, även en konturborste för en kontrollerad applicering vid exempelvis rouge och en borste för ögonskugga, så du får till den perfekta finishen när du till exempel vill göra en sotad makeup.

 

Köpte dessa ifrån Eleven.se för 299:-

 Älskar dom här borstarna.
 
Sen lite info om NYX Highlight & Contour Pro Palette som gör det enkelt för dig att framhäva dina vackra ansiktsdrag genom att erbjuda både highlight och contour i ett! Med 8 nyanser kan du enkelt markera och framhäva dina ansiktsdrag. Dessa puder är silkeslena och enkla att blanda ut för att skapa en neutral look med en naturlig finish. 
 
Detta är baksidan på kartongen den kommer i så det är lite tips hur du kan lägga din contouring samt highligter annars finns det mängder med video´s på youtube.
 
Så här ser asken ut och du kan enkelt "ploppa" ut en skugga om den tar slut och du vill köpa till någon ny att sätta i, alltså kan du använda denna ask flera gånger. Denna palett köpte jag ifrån Eleven.se för 379:-.
 
Översta raden ifrån vänster
Pearly pale white: skimrande highlighter. Denna använder jag på tex nästippen, ögonvrån, under archen bryn.
Matte nude: matt neutral nyans. Denna använder jag lite under ögonen samt näsrygg med mellanborsten ifrån RT.
Matte soft yellow: en matt gulare nyans. Denna använder jag snett under ögonen ut mot tinningen, mellanborste RT.
Pearly soft peach: skimrande mjuk persika. Jättefint shimmer som jag använder på tex kindben, panna etc för fint lyster. Stor borste RT.
 
Nedersta raden från vänster
Matte soft brown: matte mjuk brun med röda undertoner. Använt som ögonskugga, lilla borsten RT.
Matte neutral brown: matt brun med neutrala toner. Använder på kinderna samt panna (jag har stor panna detta förminskar) stor borste RT.
Matte taupe: matt taupe med kallare undertoner. Använt som conturing under kindben, tinning,under haka etc. Stor borste RT.
Matte deep brown: matt mörkbrun. Använt som ögonskugga. Lilla borsten RT.
 
Kan varmt rekommendera dessa produkter och jag älskar verkligen kitet ifrån nyx då man kan använda det till så mycket, likaså borstarna eftersom man kan använda dom till både puder, kräm och flytande makeup. Nu ska jag försöka hitta nåt kit med blushes, någon som har tips om det?
blogg - bloggare - contouring - dalarna - duofibercollection - falun - highlighter - makeup - nyx - realtechniques - skönhet - smink