GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment

Har varit ute efter en ansiktsmask som är återfuktande nu när det börjar närma sig höst & vinter, min hud vill gärna vill bli lite torrare då och sprang in på Kicks i Borlänge idag och får se till min förtjusning se att dom hade all hudvård med 20% rabatt och får syn på Glamglow som jag varit nyfiken på så jag började läsa på dom olika maskerna och jag bestämde mig ganska snabbt för att denna mask var som gjord för mig. Jag tror jag dog lite inombords nör jag öppnade den och kände den underbara doften, nästan som kokos/kola på nått sätt men rik och krämig. Ikväll ska jag inviga den framför Jurassic World. Så får återkomma med recension. Någon som testat denna? Verkar fått hur bra recensioner som helst så jag vill bara kasta av mig sminket sjukt snabbt nu, kanske går fortast att stoppa ned huvudet i toaletten och spola ett par gånger?
 
 
Lite info om produkten:
Släck törsten hos din hy med Thirstymud Hydrating Treatment från Glamglow! En innovation från Glamglow® som innehåller en potent blandning av hyaluronsyra, citron- och linolsyra samt aktiva ämnen från malda olivblad som tillsammans effektivt ger lång-, mellan-, och kortsiktig återfuktning.

Mikroniserad lera hjälper till att binda samman fukt i huden, tack vare 12% aktiva ingredienser som ger omedelbar effekt. Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment ger underbar återfuktning och en strålande look till din hy. En ansiktsmask för alla som behöver en enkel, snabb och effektiv fuktboost!

  • Passar alla hudtyper & alla åldrar.
  • Passar både män & kvinnor.
 
Användning:
Använd 2-3 gånger i veckan eller vid behov.
ANVÄNDING/DAG: Låt sitta kvar i 10-20 minuter för att huden på bästa sätt ska absorbera produkten. Torka av med servett och massera in resten av produkten eller skölj med vatten.
ANVÄNDNING/NATT: Applicera och låt huden få en maximal behandling. Vakna med extremt återfuktad och smidig hud.
ANVÄNDNING /FLYGPLAN: Använd under flygtiden för att skydda huden mot den torra flygplansluften.
 
 
Låter ju helt underbart! Återkommer som sagt med en recension, kram så länge!
 
ansiktsvård - blogg falun - bloggare - falun - glamglow