Badrum makeover + mina skönhetsproukter

 
GAAAAAAAAAAAAAAH, har precis setat och skrivit världens längsta inlägg så försvann allt, suck så in i bomben! Bara att börja om alltså, eeeeh kul! NOT! So here we go again..
 
Min lördagskväll bestod av att göra om i badrummet och dessa 3 prints fick pryda den översta hyllan ovanför tvättmaskinen och dm passar perfekt där. Jag har märkt att jag gör nog om någonstans i lägenheten cirka 1 gång i halvåret och med det så menar jag inte att jag behöver köpa nya saker och utan flytta om saker till olika rum eller så och denna gång fick det bli enkelt med desa prints som jag skrev ut och ramade in.
 
 
På tvättmaskinen så ställde jag en marmorbricka som jag hade i köket innan, passade bra där och bakom i dom gamla "medicin" burkarna har jag tvättmedel, pasar bra ihop med ljuset ifrån H&M.
 
Förra veckan så vann jag ett presentkortKiehl´s hemsida för 450:- och eftersom mina skönhetsprodukter är på väg att ta slut så körde jag all in för att testa deras produkter som jag läst mycket gott om. En annan produkt som jag måste tipsa er om som jag använt i många år är MAC Prep + Prime Fix +. En bubblande vattendos av vitaminer och mineraler, fylld av lugnande ingredienser som grönt te och gurka som toppas med den fräscha naturliga och energigivande doften av Sugi. Antingen så kan du spreja ansiktet med den under dagen om du känner dig lite torr och behöver fräschas upp eller så kör du några sprut efter du lagt din makeup, allt sminkar smälter ihop och din hud får en härlig glow. Ett stort plus är att den doftar fantastiskt! Jag skickar efter min på Kicks hemsida.
 
Mina produkter ifrån Dermalogica är som sagt snart slut men det finns vissa som det känns att dom kommer räcka i evigheter och det är just deras Daily Microfoliant som kan användas varje dag men jag använder den ibland när jag duschar bara. Man känner sig riktigt ren/fräsch efteråt och huden är babylen. Pulvret innehåller flera unika ingredienser som jämnar ojämn hudton. Bland annat, björnbär, grapefrukt och lakrits. Dessutom bidrar en mild blandning av grönt te, ginkgo och vete för att lugna irriterad hud och lämna den extra fräsch och frisk.
 
Elizabeth Arden Eight Hour Crem skin protectant är en till favorit som används ibland när jag känner mig extra torr i ansiktet och erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper. Hjälper även till vid mindre skrapsår och solsveda. Eftersom den inte används dagligen så räcker den lääänge.
 
Dermarollern och rejuvenatorn ifrån Swiss clinic borde jag köra mer än jag gör men jag är jämt så trött på kvällen näe jag tvättat av mig sminket så jag orkar inte, får börja med bättre rutiner helt enkelt!
 
Just nu använder jag inte bara 1 ögonkräm utan 2 st, en del använder ingen överhuvudtaget utan smörjer hela ansiktet med sin dagkräm och jag får lite rysningar när jag hör det för runt ögonen så är huden så tunn och skör och därför behövs det en kräm som är utvecklad för just ögonpartiet. Och dom som säger att dom använder sin hudlotion till hela ansiktet vill jag bara sätta ner i skolbänken och ha en lektion för. Det är ganska stor skillnad på en hudlotion och en ansiktskräm men nu ska vi inte ha den lektionen här utan jag tänkte berätta vilka ögonkrämer jag använder.
 
På dagen kör jag med Kiehl´s Creamy Eye Treatment med avokado, en rik och krämig formula som stannar där den appliceras och inte drar sig mot ögonen. Återfuktar den känsliga huden under ögonen.
 
På natten så använder jag Kiehl´s Midnight Recovery Eye, denna nattbehandling ger en fräsch känsla under ögonen. Speciellt framtagen för detta känsliga område och minskar fina linjer och rynkor för ett ungdomligare intryck. Innehåller stickmyrtel, squalane, nattljusolja och lavendel. Fritt från paraben och mineralolja.
 
Har även ett serum som jag använder under natten, Kiehl´s Midnigt Recovery Concentrate och detta elixir verkar under natten för att återfukta huden och ger ett ungdomligare utseende. Sammansättningen är berikad med squalane, nattljusolja, omega 6-fettsyror och essentiella oljor så som lavendel. Elixiret absorberas i huden och hjälper till att återställa hudens lyster, och ger en boost av intensiv fukt för torr hud.  99,8 % ingredienser med naturligt ursprung. Fritt från paraben.
 
Denna serum, Kiehl´s Precision, Lifting & Pore Tightening, använder jag både morgon och kväll. Den är dokumenterat effektiv formel som synligt stramar upp huden, bidrar till att definiera ansiktskonturerna och reducerar synligt förstorade porer. Serumet innehåller effektiva ingredienser i form av mikrofiltrerat jästextrakt och essentiell olja av pelargon.
 
På kvällen använder jag den efter serumet {Midnigt Recovery Concentrate} och på morgonen innan min dagkräm Kiehl´s Rosa Arctica, en anti-age créme som ger huden ett fräscht utseende och lyster. Den är framtagen med extrakt från blomman Haberlea Rhodopensis, som växer vid en bergskedja i Bulgarien. Denna fantastiska blomma kan klara upp till 31 månader i extrem torka, för att sedan blomma igen så fort den får vatten igen. Rosa Arctica har berikats med noga utvalda näringsämnen från denna sällsynta blomma. Den rika och fylliga konsistensen ger omedelbar återfuktning och kan användas som både dag- och nattcrème. Använd två gånger dagligen för att uppnå en slätare, fastare och återfuktad hud.
 
På tvättmaskinen står en ny favorit som jag skrev om under veckan {här}, Thirstymud ifrån Glamglow. Blir sugen att smeta in ansiktet med den bara jag ser bilden.
 
En stor favorit av sminkprodukter är MAC och denna Pro Longwear är en av dom. Köpte en ny concealer för cirka en månad sen och tog Pro Longewear även på den men det gick inte många dagar förräns den ramlade rakt ned i golvet och gick i tusen bitar. Dock gör det inte så jättemycket för jag gillade inte den lika mycket som min favorit, Select Moisturecover som jag MÅSTE beställa direkt efter detta inlägg är klart. Försöker få ut en droppe varje gång jag sminkar mig och nu börjar dom dropparna bli väldigt små. Färgen jag använder är NC20.
 
En till favorit som är ny inte bara för mig utan det är en helt ny produkt är den lilla burken ifrån H&M som är en läpp skrubb, den är så skön att massera på läpparna och den doftar ljuvligt. Köpte den under förra veckan på H&M när jag gick bananaz och köpte massor av deras nya sminkprodukter. Har använt den varje dag sen dess..
 
Provparfymer har jag gott om och jag försöker lära mig att gilla fler parymer än min följeslagare som följt mig i så många år, DKNY Be Delicious. Dock är den slut här hemma och har varit ett tag så kanske dags att beställa den också medans jag är igång. Tycker att tjejparfymer kan vara så söta/kraftiga/sliskiga så har svårt för det men har hittat en till jag gillar, Sí av Giorgio Armani. Men när det kommer till herrparfymer så är jag typ såld på allihop, en man som doftar helt ljuvligt.. finns det något bättre? Jag går verkligen igång på det men nog om det, nu är det dags för mig att beställa lite produkter och försöka få röven av denna stol innan jag växer fast här.
 
Kram så länge..


 
ansiktsproukter - badrum - blogg falun - bloggare - dalarna - dermalogica - falun - kiehls - mac - skönhet - skönhetsprodukter - smink