Blow me


 
 
Är det något jag verkligen behöver nu när mitt hår har växt ifrån kort till page så är det både en ny hårfön och en plattång. Dom jag äger är typ ifrån 1800-talet och är nog knappast så bra för håret. Dom här två ifrån Bangerhead hade jag inte haft något emot att ha min ägo.
 
Nu lansera Bangerhead nästa stora nyhet, Bangerstylers! Högteknologiska stylingverktyg för maximalt resultat till förmånliga priser!
 
BANGERHEAD PROFESSIONAL - BANGERDRYER 

För Bangerhead Professional finns det inga genvägar. För att skapa en högteknologisk hårtork som levererar toppresultat gäller det att sätta ribban högt.
 
The BangerDryer har en kraftfull AC-motor på 2200W med jonisk teknologi som effektivt motarbetar frissigt hår och ger ett silkeslent och mjukt resultat. BangerDryer har tre olika värmelägen att välja mellan och två effektinställningar, allt för att ge dig så många val- och styling-möjligheter som möjligt. Cool Shot knappen är också en extra funktion för dig som vill minimera slitage och arbeta med kalluft istället. Den smidiga gummiytan tillsammans med en 3 meter lång strömkabel förenklar användningen och ger ett perfekt resultat på minsta möjliga tid. Med Bangerheads Professional hårfön sparar du minuter varje dag!
 
 
 
 
 
Nyckeln till den perfekta värmestylingen är att ha rätt redskap. The Bangerstyler är tillverkad med smart teknologi för att du enkelt ska få ett professionellt skinande och välformat hår precis som hos frisören!
 
Funktionerna innefattar ett värmereglage på 120-200 grader som gör att du enkelt kan anpassa värmen utefter hårkvalitet och önskat stylingresultat. Keramiska plattor sprider värmen jämnt över tångens funktionsyta och arbetar varsamt med håret.  Med en tre meter lång sladd får du dessutom manöverutrymme och den välarbetade, matta gummiytan ger en exklusiv känsla och ett bra grepp. Att skapa perfekta lockar eller elegant rakt hår har aldrig varit lättare!
 
 
Bangerstylers lanserades på bangerhead.se under september 2014 och kostar 499kr/st men under den första perioden är båda verktyg på kampanj där fönen kostar 399kr och stylern 369kr.
 
tips