Däckad

Idag vaknade jag 10:30, fattar ni 10:30!!!!! Vad hände? Kunde knappt fatta det själv när jag tittade på klockan men kroppen behövde tydligen det, vet att jag var upp någon gång inatt eller imorse på toa och mina sängkläder var dyblöta av svett så jag fick lov att fixa men sen somnade jag om lika fort igen. Jag gick iofs inte och la mig förräns vid 01-02 inatt men iaf, har svårt att lägga mig på kvällen, är inge trött alls men sen sov jag även mellan 14-16 på soffan igår. Jag som aldrig sover annars typ.. Jag har då inte haft feber sen igår morse men är otroligt snorig istället, har typ tappat smaken helt och jag hostar fortfarande. Har även så klart fått förkylningsblåsor på min underläpp idag så det ser ut som jag gjort en läppförstoring. Hittade dock på Vectavir hemma så nu är det lager med sånt på läppen. Sen massa läppsyl, är sjukt torr om läpparna, dock är mitt favorit läppsyl ifrån Elizabeth Arden supermega slut! Lätt det bästa läppsmörjet jag någonsin haft, måste inhandlas!
 
Hade iaf turen att hitta på en påse med Läkerol halstabletter som jag faktsikt känner lite av smaken ifrån. Jag fick ett pressutskick ifrån Cloetta i höstas och som tur var så hade vi inte ätit upp dom, det är någon mening med allt :).
 
Enda jag lever på nu är typ egengjorda juice och soppar, finns massa recept på det i min matblogg yummifood. Idag när jag var in på Willys och handla så slog jag till med att köpa hem massa gott till kvällen, inte för jag känner så mycket men jag får väl fantisera då ha ha! Men är bara massa frukt och bär, måste vitamin boosta mig totalt. Kan lova att det var ansträngande att vara där inne och handla, var supersvettig innan jag kom hem. Soffan får stå ut med mig ett par dagar till, sälen kanske väntar till helgen så jag måste bli frisk nu! Skickar ingen kram idag, vill inte smitta ned er så det får räcka med * vinke vink*.
förkylning - sjuk