2012, mitt år !?



Cher Lloyd


Tänk vad livet kan ändras snabbt,
både till det bättre och det sämre. I mitt fall är det till det bättre just nu och jag kan inte riktigt fatta att det är på riktigt. Jag menar karusellen har inte ens dragit igång ännu...

Iaf, jag fick en förfrågan om jag ville söka till ett tv-program för några veckor sedan och jag funderade över helgen hur jag skulle göra. Jag tackade iaf ja, livet är till för att levas och man ska ta för sig av det innan det är försent. Jag gjorde 4 st olika castingar under en månad och jag gick vidare på alla, helt sjukt. Igår fick jag det slutgilitiga svaret, jag kom med!!

Jag fattar ingenting, är det verkligen sant? Jag var på jobbet när jag fick samtalet och jag fick lov att gå ut på lagret och ställa mig, sötstjärten på andra sidan luren försökte lura mig med lite dyster röst där i början men när personen sa att jag hade gått vidare så hoppade jag runt som en tok och skrek på lagret ha ha. Tur jag inte stod i butiken, alla kunder hade nog funderat vad jag hade puffat på för pinne;).


Kan tyvärr inte säga mer än så just nu MEN om 2 veckor så kommer ni veta vad det är, det lovar jag!

6
Linn

Åh, spännande :) Grattis i alla fall, vad det än är :)

Linn

Sv; Ja det gjorde det, men i lä var det hett :D

ida

grattis igen! :D

Maria J

Ett stort grattis tjejen o jag kommer följa med spänning vad det är för nått. Jättenyfiken är jag ska du veta all lycka till nu....

Marika

Du gjorde heeelt rätt i att söka. Livet är som sagt för kort och hur det än blir så är det en erfarenhet. Det kommer gå super. Hoppas det e massa läckra killar som du kan drägla över,haha!

Paula

Stort grattis!!